Quants pares Noels veus?

Ja tenim Guanyador per saber quants Pares Noels hi havia als vidres del +cub aquest Nadal 2013. Gracies als mes de 30 persones que han participat. La resposta correcta era:

75 Pare Noels

El guanyador ha sigut en Lluis Puigdemont. Felicitats! has guanyat un lot de priductes MiG, Productes Made in Girona. Pare noel dibuix restaurant +cub espai androna Xevi moliner Pare noel dibuix restaurant +cub espai androna Xevi moliner Pare noel dibuix restaurant +cub espai androna Xevi moliner Gràcies als 51 participants del 2012 al concurs i enhorabona als 46 encertants que varen saber quants Pares Noels hi havia l’any passat. Aquest any 2013 tornem a estar invadits per pares Noels (i creiem que forces + que l’any passat) i altres figures nadalenques en els nostres vidres, conta els Pare Noels que hi ha en els vidres del local i guanya una estupenda panera de productes MiG .

Pots contestar amb Quants  Pares Noels hi ha amb:

Un paperet al mateix local, Un tweet a @mescub Una foto a l’Instagram  o simplement amb un correu eletrònic a info@mescub.cat que hi hagi molta sort!!

—————————

 

Guanyanyadors any 2012:

El guanyador ha sigut :

Lluis Puigdemont.

Ha guanyat un lot de productes MiG (Made in Girona) Felicitats!!

Quants Pares Noels hi ha foto Xavier Moliner Espai Androna girona cafeteria restaurant

També ……

podies respondre a l’altre pregunta que feiem aquest Nadal:

Saps els passos que hi ha al calendari de l’entrada???

Gràcies als 14 participants del concurs dites Nadalenques, nomès dir que han sigut 5 els finalistes al saber totes les respostes.

El guanyador ha sigut Josep Llinàs del Torrent Pont.

Ha guanyat un sopar per dues persones al +cub.  Felicitats!!