Premis +cub Mesflors14

Ja tenim aquí els guanyadors del concurs d’instagram #mesflors14 del Tempsdeflors de Girona. No obstant i abans de tot, donar les quasi bé 600 gràcies a la gent que ha pensat en etiquetar les seves fotos del Temps de Flors de Girona amb la nostra etiqueta. És cert que no són les 1000 i picu de l’any passat, però estem súper contents que la gent pensi amb nosaltres essent lo petits que som. Per això, 584 gràcies a tots vosaltres.

Ara ja sí, els guanyadors:
  • Premis + likes:

1 premi +likes concurs Instagram mesflors14 pel tempsdeflors girona 2014 restaurant +cub @SeojmiAquest any ha guanyat per golejada en @seojmi passant dels 900 likes en les seves fotos. És un bon ambaixador pel tempsdeflors. El premi és un parell de places pel primer GDTgirona de la 3ª temporda del +cub el 3 de Juliol d’enguany.

També dir que aquesta categoria ha tingut dos noms propis:

 @escalenc i @manelct Per això hem pensat en convidar-los a ells dos a prendre una cerveseta i unes tapes per a que passin un bon ratet junts i parlin de les seves coses. Ens agrada ajuntar bona gent!

  • Premis web:

1 premi web concurs Instagram mesflors14 pel tempsdeflors girona 2014 restaurant +cub @angeletaDir que hem tingut algun problema a la web (espero q sigui així) perquè hem tingut un sol vot i per tant la guanyadora és  @angaleta El premi és un sopar per a dues persones al +cub i dues places pel 5è GDTgirona de la 3ª temporada el 31 Juliol.

[* si algú més ha enviat un vot a la web, si us plau comuniqueu-nos-ho, que estudiarem que ha passat]    
  • Premis FlowerFly:

1 premi Flowefly concurs Instagram mesflors14 pel tempsdeflors girona 2014 restaurant +cub @nunianuAquest ens a fet especial il·lusió. El jurat han estat els nostres dissenyadors, Espai Androna i Tinglados és a dir, els que van tenir la idea i l’han portat a terme en el nostre pati FlowerFly. El guanyador ha estat @nunianu i el premi és un sopar per a dues persones i un parell de places a l’últim GDTgirona de la 3ª temporada el 28 d’agost.

En aquest cas, també volem nomenar especialment a  @annamobu  i  @lidiacasademont pel seus salts amb les Flowefly. Ambdues seran obsequiades amb un assortiment de 3 tapes i un beure.

  • Premi + agrada Jordi cub

premi +agrada Jordi en record Maria Cubarsi concurs Instagram mesflors14 pel tempsdeflors girona 2014 restaurant +cub  @alienalenaAquest premi m’ha tocat la fibra sensible i al final he decidit que fos en record d’una de les persones que ha fet + pel Temps de Flors de la ciutat de Girona i que ens va deixar aquest any: la Maria Cubarsí. Vaig veure una foto amb l’etiqueta #Mesflors14 i hi vaig veure reflexat l’esperit de la Maria, en resum, una sola persona fa molta feina però sense l’ajuda del voluntari no es ningú, així que és un premi per la @alienalena però és un mil gràcies a la gent que ho fa possible cada any des de fa 59!!

Gràcies a tots altra vegada i fins l’any que ve!!