PRIMERS

81 ANXOVES DE L’ESCALA AMB TORRADETES

82 PATATES BRAVES

83 CROQUETES CASOLANES AMB LLIT D’AMANIDA

84 HUMMUS TRICOLOR AMB TORRADETES

101 CREP PERNIL DOLÇ I FORMATGE EMENTAL

102 CREP 4 FORMATGES

103 CREP SALMÓ AMB MASCARPONE

104 CREP PIZZA (PERNIL DOLÇ, TOMATA, FORMATGE I ORENGA)

105 CREP D’ALBERGÍNIA I CEBA AMB FORMATGE BLAU

106 CREP D’ESPINACS, XERRI, PIPES I FORMATGE FETTA

107 CREP DE SOBRASSADA, FORMATGE BRIE I MEL

111 AMANIDA VERDA AMB VERDURES DE TEMPORADA

112 AMANIDA CUSCÚS AMB VERDURETES

113 AMANIDA DE LLENTIES I ARRÓS

114 AMANIDA DE QUINOA, FORMATGE FETTA I SESAM

115 PASTA AMB SALSA BOLONYESA

SEGONS

125 HAMBURGUESA DE VEDELLA

126 HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB CEBA

127 HAMBURGUESA DE PORC DE PAGÈS

128 HAMBURGUESA DE POLLASTRE

129 HAMBURGUESA VEGANA

130 HAMBURGUESA DE XAI DE LA COMARCA

131 POLLASTRE MARINAT AMB ESPÈCIES QUE NO PIQUEN

132 PEIX FRESC A LA PLANXA

133 PEIX FREASC A LA PAPILLOTA

POSTRES

136 IOGURT NATURAL O DESC. CAN COMAS

141 GELAT DE LA FAGEDA

143 DAUS DE FRUITA AMB SUC DE TARONJA

POSTRES AMB SUPLEMENT 2€

95 CREP DE XOCOLATA COBERTURA NEGRE 70%

96 CREP DE XOCOLATA COBERTURA BLANCA

97 CREP D’IMPÀS (BLANCA I NEGRE)

142 FRUITA SECA AMB RATAFIA VISCA

I SI VOLEU RESERVAR PER UN ALTRE DIA, JA PODEU FER’HO CLICAN EL QUADRAT EN NEGRE.ReservaI SI SEGUIU LLEGINT ÚS EXPLIQUEM L’HISTÒRIA DEL NOSTRE PUNT DE VISTA PQ FEM EL MENÚ AIXÍ AMB AQUEST FORMAT PLAT COMBINAT.

Estem en uns temps de corre-cuita tot el dia, sempre amb presses, no tenim temps per res! Ni tan sols tenim temps per esperar els 10 minuts que el cambrer triga a agafar-nos la comanda; els 15 o 20 minuts que tarden a portar-nos el primer plat i, una vegada acabes, no pots esperar els 3 o 5 minuts que normalment triga el cambrer a recollir-te la taula o a fixar-se en que ja estàs i que ja pot demanar que marxin els segons plats a la cuina (5 o 10 minuts més…). Tot es fa etern… amb la recollida dels segon, esperant als postres… tres quarts del mateix, el que implica que, al final, quan acabes de dinar només et queden 5 minuts per entrar a treballar i entres tot just començant a fer la digestió i emprenyat perquè no has pogut fer el cafè (i/o el cigarret) d’abans d’entrar (tot i que us recordem que és molt dolent per a la salut fumar… tot i que no entrarem en aquesta guerra que no és la nostra!).

Això sí, la nostra guerra és el fer quelcom per minimitzar tots aquests impediments per menjar bé, ràpid i de gust!

D’aquí ve doncs, que decidíssim fer el nostre Plat Combinat/Menú. Aquest Plat Combinat/Menú es compon de primer plat, segon plat, ambdós servits al mateix moment (bé, deixeu-nos de 2 a 5 min de marge entre el primer i el segon…) + les postres  i + una  beguda.

Creiem que és un sistema innovador que cal fomentar doncs d’aquesta manera podem ser molt ràpids a l’hora de servir i, digui el que digui la gent i amb independència de lo tradicionals que siguem, el fet de servir el primer i segon plat alhora no és res estrany…

Qui no menja l’hamburguesa amb amanida al mateix moment? o Qui no menja un crep amb verdures per acompanyar un peix a la planxa?

Un cop acabats el primer-segon, només queden les postres. I què vol dir això? Doncs en conclusió, que en 35 minuts has menjat sense necessitat d’haver de córrer ni de menjar un entrepà! (que no ens agrada l’excusa que no hi ha temps!)

Però no només queda aquí la nostra inquietud de fer les coses més interessants i dinàmiques.. T’informem, que cada dia pots trobar el menú penjat a la pàgina web  i pots anar pensant que voldràs dinar i, si ja ho saps, ho pots encarregar a través d’aquest mateix LINK. I com a novetat tb ho pots fer pel whatsapp.

D’aquesta manera, garanteixes que no t’hauràs d’esperar, que et serviran ràpid el que els hi has encarregat, i que DESAPAREIXERÀ qualsevol tipus d’espera assegurant-te, inclús, que tindràs taula.

Això no obstant, no cal dir que a nosaltres alhora també ens facilites la feina, tant per a calcular com per a preparar els menjars que caldrà servir, i per aquest motiu, ET PREMIEM amb l’estalvi de 2,00 €. No és molt, però de mica en mica s’omple la pica.

BON PROFIT!