foto tapa sense nom producte mercat restaurant gironaEns ajudeu a trobar el nom de la tapa?

Busquem un nom per aquesta tapa que ha sorgit d’una tertúlia rutinària al restaurant +cub, treballant en mig de quilos i quilos de verdures diferents de mercat i temporada que s’han de netejar per aconseguir la tapa d’autor esperada. No us penseu que per demanar una crep de carbassó aquest vegetal va del camp al mercat i del mercat a dins de la crep; i que l’enciam ja arriba net i polit apunt per ser menjat;  i l’all tendre no ve tallat en rodelletes petites barrejades dins l’hamburguesa, que val a dir, tampoc ve preparada del carnisser del barri…….. Doncs en mig d’aquesta feinada que porta netejar, tallar, preparar, coure, envasar, etc…   xerrant, xerrant amb divertiment, surt la pregunta…. No has menjat mai l’arrel de l’all tendre arrebossada com a tapa? mmmmmm…. no! (vaig contestar jo amb cara un xic estranyat) Dons està boníssima, em varen dir. Dit i fet, cap a arrebossar l’arrel i tapa preparada… per sorpresa meva i d’alguns clients assistents que hi havia en aquell moment…

aquest fou el resultat de la tapa sense nom.

Ajuda’ns doncs a posar un nom a aquesta tapa. 

Fes servir el mitjà que vulguis: Tweeter, Facebook, aquesta web, correu electrònic, carta postal o fins i tot, si vols, amb una “paloma mensajera… no, no, no te ensajero!” Bromes a part, si te’ns alguna ocurrència per anomenar la tapa, fes-nos-la saber!