Què és un cub?

Una de les accepcions que l’enciclopèdia catalana dóna a aquesta paraula és l’accepció geomètrica per la que es considera cub al políedre regular format per sis cares quadrades, és a dir, un dau. Un dau que per a nosaltres és un joc i aquest és el joc al que ens agrada jugar:

Interactuar amb el nostre Client.

Us explicarem una mica d’on venim i cap a on volem anar. Tenim una història de + / menys 12 anys i tot va començar a Platja d’Aro, amb un bar musical que s’obria a les nits dels caps de setmana i totes les de l’estiu. Era petitó però molt dinàmic. Fèiem exposicions, muntatges, performances i mil cosetes +!!  Al cap de 4 anys el vàrem tancar per motius de capacitat i perquè (òbviament!) només treballant els caps de setmana i els estius no n’hi havia prou per a tirar endavant un negoci.

Així que vàrem decidir deixar-lo hibernant…

Mentre el cub hibernava, anàvem viatjant per diferents països i cultures tal com els Estats units, Anglaterra, França, Itàlia, …  i treballant en diferents sectors dins el món de la gastronomia.

El resultat: el +cub!

Molta gent ens pregunta el per què del + davant del cub i la resposta amb aquests antecedents ja us la podeu imaginar… doncs perquè ja no és un bar musical sinó que és +! Ara és + que un local. Ara és +cafeteria, +restaurant, +creperia, +suqueria (especialitat amb sucs naturals), +cerveseria (amb cada cop + cerveses artesanes Catalanes, Belgues i d’altres països), … i un milió + de coses sorprenents!

Si hem de parlar del futur, el que sí fem, volem fer, i amb la vostra ajuda farem, és un local dinàmic i en el que es pugui interactuar amb tot aquell que tingui inquietuds i interessos. J.A.