GDTGirona

  Gastronomia, Descobriment i Tertúlia en majúscules al +cub

El proper 9 de juliol comencem la quarta edició dels sopars de descoberta cultural al restaurant +Cub de Girona 

Amb la tornada de l’estiu arriba la quarta edició d’un conjunt de trobades que organitza el restaurant +Cub per satisfer els paladars i les ments més exigents. Un GDT fusiona cuina catalana de proximitat amb una visita nocturna i inesperada a algun espai emblemàtic de la ciutat, que s’obre exclusivament per als participants de l’activitat i, la conversa, inevitablement, sorgeix per sí sola entre tota la gent que ve a gaudir d’una experiència irrepetible.

Després dels gairebé 30 espais diferents visitats en anteriors edicions, des dels soterranis de la Catedral fins a la terrassa de l’edifici del Bolet, la inauguració d’enguany comença el 9 de juliol amb un emplaçament realment especial i del que no se’n pot revelar cap detall perquè sempre és la gran sorpresa per als comensals.

Així doncs, un #GDTGirona inclou un sopar de tapes d’autor i maridatge amb la cervesa “Flor de Girona” i vins DO Empordà; la visita nocturna i en exclusiva de la mà de Rosa Duran (guia turística de Girona) a un lloc desconegut de la ciutat; i per últim, però no menys important, la bona companyia de compartir una copa amb gent que viu la mateixa experiència. Tot inclòs a un preu tancat de 25€ per persona.

Tots els dijous de juliol i agost a partir de les 21h es celebrarà un GDT diferent amb noves tapes d’autor i racons per descobrir. Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia, que es pot fer presencialment, enviant un correu electrònic a info@mescub.cat o trucant al 972 21 29 67.

L’autèntic sabor de Girona és troba en un GDT: cultura, menjar i un llarg sobretaula. Trieu el vostre al calendari i no deixeu que us ho expliquin.

English:

Gastronomy, Discovery and Tertulia at its Best at #GDTGirona

July 9th marks the fourth edition of the cultural discovery dinners at the restaurant +Cub de Girona

With the return of the summer comes the fourth edition of a series of meetings organised by the restaurant +Cub to satisfy the most demanding palates and minds. A GDTgirona unites local Catalan cuisine with an impromptu evening visit to a place that is emblematic of the city, and one that is open exclusively for those participating. More so, conversation inevitably arises amongst everyone who has come to enjoy a truly unique experience.

After the nearly 30 different spots visited in previous editions, from the Cathedral’s subterranean tunnels to the terrace of the Bolet building, this year’s inauguration begins on July 9th with a truly special site, about which we can’t reveal any details because it’s always a huge surprise for guests.

More so, #GDTgirona includes a top-notch tapas dinner paired with “Flor de Girona” Beer and DO Empordà wine; the exclusive night-time visit led by Rosa Duran (Girona tour guide) to an unknown place in the city; and lastly, but no less important, the good company of sharing a drink with people living the same experience. All included for a closed price of 25€ per person.

Every Thursday at 9:00 PM we will host a different GDT with new special tapas and locales to be discovered. Spaces are limited and prior registration is necessary. You can register in person, by sending an email to info@mescub.cat or by calling 972 21 29 67.

Girona’s authentic flavour is found at GDTgirona: culture, food and a long dinner chat. Choose your day and don’t let them tell you about what you’ve missed.

Reserveu la vostra plaça omplient el següent formulari:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Per si encara teniu dubtes o ja heu oblidat els GDTGirona a continuació us mostrem algunes imatges + d’algun GDTgirona  passat realitzades per la nostra súper amiga i càmera @Carme Verges: Sisé GDTGirona 2012 frameborder=”0″> Primer GDTGirona 2012