GDTgirona     Gastronomia Descobriment i Tertúlia

GDTgirona     3ª Temporada

GDTgirona     Arriba l’estiu

GDTgirona     Una manera de viure el menjar de proximitat amb bona companyia; una visita a un lloc desconegut! Tot això acabat en una animada tertúlia amb la teva gent, xerrant del que has descobert i compartint taula amb els nous amics que has fet durant l’experiència GDTgirona d’aquella nit, cada una d’elles inoblidable per si sola e irrepetible.

Si amics, sí! Torna arribar l’estiu i amb ell, i per tercer any consecutiu, els GDTgirona!

Els dijous al voltant de les 21:00h al +cub de Plaça Catalunya, a la font del peix i a la rambla Jacint Verdaguer! Una cafeteria restaurant a on, com molts de vosaltres ja sabeu, ens agrada la nostra feina, la feina de fer-vos gaudir de noves experiències! La nostra il·lusió és que us trobeu com a casa, i que mengeu i beveu productes sans i de proximitat! Ens agrada fer activitats culturals, musicals, solidàries, gastronòmiques i socials amb els nostres clients, cada vegada més amics i quasi família. Ens encanta!

Sense més embuts, el dia 3 de Juliol farem el 1º GDTgirona 3ª Temporada, i sinó voleu començar coixos, no us el perdeu, perquè el primer sempre és el primer, i aquesta vegada segurament un dels més espectaculars…. n’hi hauran pocs com aquest (o, no!?)

No ho dubteu i traieu-vos la mandra de sobre. Aquí teniu un enllaç a través del que podreu reservar. Recordeu,…. cada dijous de Juliol i Agost. En total seran 9 i tots sorpresa!! Hi han places limitades, no us quedeu sense una d’elles.

Reserveu la vostra plaça omplient el següent formulari:
Reserva la teva plaça
* Camp obligatori
Aquí teniu la mostra de les imatges que han penjat els participants a l’Instagram amb el #GDTgirona [instapress tag=”gdtgirona” piccount=”0″ size=”90″ effect=”fancybox”]