• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Plats Combinats – Menus

ReservaEstem en uns temps de corre-cuita tot el dia, sempre amb presses, no tenim temps per res! Ni tan sols tenim temps per esperar els 10 minuts que el cambrer triga a agafar-nos la comanda; els 15 o 20 minuts que tarden a portar-nos el primer plat i, una vegada acabes, no pots esperar els 3 o 5 minuts que normalment triga el cambrer a recollir-te la taula o a fixar-se en que ja estàs i que ja pot demanar que marxin els segons plats a la cuina (5 o 10 minuts més…). Tot es fa etern… amb la recollida dels segon, esperant als postres… tres quarts del mateix, el que implica que, al final, quan acabes de dinar només et queden 5 minuts per entrar a treballar i entres tot just començant a fer la digestió i emprenyat perquè no has pogut fer el cafè (i/o el cigarret) d’abans d’entrar (tot i que us recordem que és molt dolent per a la salut fumar… tot i que no entrarem en aquesta guerra que no és la nostra!).

Això sí, la nostra guerra és el fer quelcom per minimitzar tots aquests impediments per menjar bé, ràpid i de gust!

D’aquí ve doncs, que decidíssim fer el nostre Plat Combinat/Menú. Aquest Plat Combinat/Menú es compon de primer plat, segon plat, ambdós servits al mateix moment (bé, deixeu-nos de 2 a 5 min de marge entre el primer i el segon…) + les postres  i + una  beguda.

Creiem que és un sistema innovador que cal fomentar doncs d’aquesta manera podem ser molt ràpids a l’hora de servir i, digui el que digui la gent i amb independència de lo tradicionals que siguem, el fet de servir el primer i segon plat alhora no és res estrany…

Qui no menja l’hamburguesa amb amanida al mateix moment? o Qui no menja un crep amb verdures per acompanyar un peix a la planxa?

Un cop acabats el primer-segon, només queden les postres. I què vol dir això? Doncs en conclusió, que en 35 minuts has menjat sense necessitat d’haver de córrer ni de menjar un entrepà! (que no ens agrada l’excusa que no hi ha temps!)

Però no només queda aquí la nostra inquietud de fer les coses més interessants i dinàmiques.. T’informem, que cada dia pots trobar el menú penjat a la pàgina web  i pots anar pensant que voldràs dinar i, si ja ho saps, ho pots encarregar a través d’aquest mateix LINK.

D’aquesta manera, garanteixes que no t’hauràs d’esperar, que et serviran ràpid el que els hi has encarregat, i que DESAPAREIXERÀ qualsevol tipus d’espera assegurant-te, inclús, que tindràs taula.

Això no obstant, no cal dir que a nosaltres alhora també ens facilites la feina, tant per a calcular com per a preparar els menjars que caldrà servir, i per aquest motiu, ET PREMIEM amb l’estalvi de 2,00 €. No és molt, però de mica en mica s’omple la pica.

BON PROFIT!