Al +cub podeu trobar diferents classes de menjars adients per a qualsevol hora del dia.

 

Al matí comencem amb minis i entrepans d’embotits de pagès, vegetarians i vagans amb pa de coca i d’altres varietats. així com els croissants i xuixus de La Puntual .

Als migdies fem el nostre menú. el plat combinat. compost d’un primer i un segon que es serveixen al mateix moment, unes postres amb aigua i pa. En aquest menú sempre hi trobareu una hamburguesa artesana que és un dels nostres plats diferenciadors, +un altre carn. I peix fresc, que tan pot ser a la planxa o a la papillota. Aquest menú va dirigit a gent que va a l’ idea i té poc temps per dinar i no volen renunciar a un dinar sa, amb productes de proximitat i de qualitat.

 

Així mateix disposem d’una àmplia carta en la que, a part de les hamburgueses artesanes i el paeix fresc, hi podreu trobar creps, dolces o salades, que es poden menjar a qualsevol hora del dia; amanides ben fresques, perquè no es pot negar que anar a menjar cada dia fora pot arribar ser pesat per l’estómac; i una gran varietat de tapes que poden servir d’aperitiu, dinar, berenar o sopar! Això sí, sempre en una bona companyia.