Concurs Fotogràfic sobre el Temps de Flors amb Instagram.

¿com? ¿Que nos saps que es Instagram? ¿Qué no ho tens? Clicka aqui i fica remei abans no sigui massa tard. Als que ja coneixeu la revolució 2.0 que ha suposat Instagram, ara us explique la mecanica del nostre concurs. els que no coneixeu aquesta eina, ja podeu cercar on està el ordinador o smartphone mes proper, per baixar-la i començar a fer fotos com bojos per guanyar un dels nostre sopars de degustació de tapes d’autor. La mecànica del concurs es la següent:
  • Heu de fotografiar el que més us agradi de Girona Temps de Flors, que se celebra a Girona entre el 12 i el 20 de Maig.
  • Heu de penjar les fotografies, amb les modificacions, filtres i marcs que vulgueu, al vostre compte de Instagram utilitzant la etiqueta o Hashtag #MesFlors dins el titol de la foto
  • Les fotografies es poden penjar desde el mateix dia 12 fins el 25 de maig. Les fotogradies penjades amb les etiquetes #MesFlors i #Mescub després de les 00:00 del 25 de maig, no entraran a concurs, tot i que seràn benvingudes…. Però com que sabem que voleu guanyar… envieu-les abans.
  • Només entraran a formar part del concurs les fotografies penjades a Instagram fent servir la etiqueta #MesFlors  al títol.
  • Hem establert tres premis que donarem a les millors fotografies dins les tres categories que hem creat, que son:
  1. Premi #MesFlors 2.0: La fotografia guanyadora serà la que més “Me Gusta” aconsegueixi a Instagram. Així que ja podeu penjar les vostres fotos i començar a fer campanya per elles. un +premi + saborós us està esperant.
  2. Premi del públic: Aquest premi l’atorgareu vosaltres, els clients del +cub. Penjarem les fotos al Restaurant i podreu votar les que més us agradin.
  3. Premi +cub: El tercer premi el triarem entre tots el que formem la familia +cub

Els premis seran:

Un sopar per a dues persones amb el menú degustació de tapes d’autor fredes i calentes, maridades amb crevesa artesana.
[box] Aquí tens les últimes Fotos que ens heu fet arribar. Recorda ficar la etiqueta #MesFlors al títol de la foto.[/box] [instapress tag=”mesflors” piccount=”0″ size=”90″ effect=”fancybox” title=”1″]