Activitat de tardor ja es aquí.

Hola amics i amigues!!

Arriba la tardor i amb ella les ganes de tornar a fer alguna activitat diferent. En tenim una de pensada que de ben segur ens farà riure i passar una bona estona fent una activitat diferent i, aquesta vegada, per equips!!

Activitat que volem fer?????

Volem fer el primer……  +quiz  ( = joc de preguntes).

Quan ho volem fer??

El proper dijous 26 de setembre a les 21:00h

A on ho volem fer??

Òbviament, al +cub!

Com es juga aquesta activitat??

Per a poder participar a l’activitat, caldrà fer equips de 5 o 6 persones fins a un màxim de 6 equips. Això no obstant, si fóssiu menys, no cal que patiu, doncs farem una borsa per a que la gent es pugui apuntar i nosaltres mateixos farem els equips, tot i que de ben segur, trobareu a gent per engrescar i completar el vostre propi equip!

La partida del +quiz, consta de diferents blocs (un per cada equip) amb 9 preguntes a cada bloc i amb diferent puntuació segons la pregunta i la seva dificultat.

Dificultat de l’activitat??

No patiu!! No hem buscat preguntes a l’enciclopèdia però ens hem trencat les banyes per buscar preguntes familiars i de coneixement general (o no…) que si més no ens faran marxar un cop acabada la partida amb la sensació d’haver après alguna cosa nova tot rient i sense passar vergonya, doncs les respostes es decideixen per l’equip.

Les preguntes les hem creat nosaltres mateixos per a l’ocasió, amb l’ajuda d’uns molt bons amics, i les estaran força relacionades amb el que tenim al voltant nostre….

Quant costa??

El preu serà de 15€ per persona i comprendrà 2 ampolles de vi D.O.Empordà per cada taula amb Vichy o refresc i un assortiment de tapes d’autor fetes al +cub.

Hi haurà premis a l’activitat??

Pot ser…., però aquest no és el punt fort del +quiz sinó que l’objectiu principal és passar una vetllada divertida jugant i adquirint culturilla general!!

Com ens hem d’apuntar??

Trucant al 972212967 o enviant un correu al info@mescub.cat o directament al mateix local. Sobretot recordeu donar el nom del vostre equip i, si us plau, que sigui ben divertit!!!

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

copia la URL de la foto que + t'agradi

Amb moltes ganes de tornar a començar les activitats dels dijous amb tots vosaltres!!