• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘cervesa artesana catalana’

GDTgirona 4ª edició

Written by +cub. Posted in Events, el teu +cub

GDTGirona

  Gastronomia, Descobriment i Tertúlia en majúscules al +cub

El proper 9 de juliol comencem la quarta edició dels sopars de descoberta cultural al restaurant +Cub de Girona 

Amb la tornada de l’estiu arriba la quarta edició d’un conjunt de trobades que organitza el restaurant +Cub per satisfer els paladars i les ments més exigents. Un GDT fusiona cuina catalana de proximitat amb una visita nocturna i inesperada a algun espai emblemàtic de la ciutat, que s’obre exclusivament per als participants de l’activitat i, la conversa, inevitablement, sorgeix per sí sola entre tota la gent que ve a gaudir d’una experiència irrepetible.

CONCURS #mesfires de Girona 2013

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Guanyadors 

Concurs Instagram Fires de Girona 13

Ja tenim aquí unes noves Fires de Girona i amb elles, la ciutat s’engalana de Festa Major! Ens trobem dins el barri vell al costat de Plaça Catalunya. Envoltats d’activitats per petits i grans, nosaltres estarem allà per donar-vos els beures i el menjar que ens agrada servir-vos: sucs naturals, canya de barril artesà Moska de Girona, cafè de temporada, tapes, creps, hamburgueses i un munt de coses +. Un cop +, ens agrada interactuar amb tots vosaltres motiu pel qual farem el Concurs #mesfires per a que ens ensenyeu que són les Fires per vosaltres i tot el que les envolta: atraccions, menjars, tradicions, paradetes, gent, música, ambient, i perquè no, la família i els somriures que ens donen. Ja sabem que la ciutat s’emplena de concursos i tothom està endinsant-se en el món de les noves tecnologies i les xarxes socials, però també sabeu que nosaltres ja en fa algun d’any que fem concursets i trobades 2.0, així que us animen a que no decaigueu i seguiu compartint les vostres vivències 2.0. amb nosaltres.

Firatast 2012

Written by +cub. Posted in el teu +cub

18a edició FIRATAST GIRONA’12

  vidio reportatge de Firatast 2012 per gentilesa de Forquilla Gironina: en el vidio  de 5:17 a 6:37 sortim nosaltres  

Nosaltres aquest Firatast d’enguany hem portat de menjar entre d’altres coses:

Festival d’olives , Pa de Girona amb oli d’oliva, Seitó marinat a casa, mel de diferents varietats amb condiments i el Coulant fàcil.

I de beure entre d’altres:

Sortidors de cervesa artesana Moska de Girona, Cava Mont Ferrant, cafe Gironí i infusions de Ratafia.
Firatast 2012 es converteix durant quatre dies amb el menjador més gran de les comarques gironines, amb un ventall de gairebé 400 tastets per escollir.

Prop d’uns 70 estands han ofert la més àmplia varietat de productes, plats elaborats, vins, caves i còctels d’arreu de Catalunya i d’altres punts geogràfics com Andorra, Cuba, Marroc, Astúries i Mallorca.

FIRATAST GIRONA’12, fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, es consolida com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

Enguany la fira ha arribat a la seva 18a. edició, i per celebrar aquesta majoria d’edat.

Gràcies per venir a tots!!!!