• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

El Temps de Flors arriba al +cub amb #mesflors13

Written by +cub. Posted in el teu +cub

2on Concurs Fotogràfic sobre el Temps de Flors amb Instagram al +cub.

JA està qui un altre any el Temps de Flors i al +cub organitzem una altra edició del concurs de fotos amb Instagram. ¿Com? ¿Què encara no saps que és Instagram? ¿Què no ho tens? Clicka aqui i posa remei abans no sigui massa tard!! Als que encara no coneixeu  la revolució 2.0 que  ha suposat Instagram ja podeu cercar on està smartphone  més proper, per baixar-vos aquesta aplicació i començar a fer fotos com bojos de tots els patis del Temps de Flors d’aquest any, per guanyar un dels nostres sopars degustació de tapes d’autor.

La mecànica del concurs Temps de Flors és la següent:

·         Feu una foto del que més us agradi de Girona Temps de Flors 2013, que se celebra a Girona entre el 11 i el 19 de Maig. ·        Heu de penjar la foto o les fotos amb les modificacions, filtres i marcs que vulgueu, al vostre compte de Instagram utilitzant l’etiqueta o Hashtag  #MesFlors13  dins el títol de la foto. ·        Les fotos que es presentin al Concurs Temps de Flors del +cub, es poden penjar des del mateix dia 11 fins el 26 de maig a les 23.59h. Les fotos penjades amb les etiquetes #MesFlors13 després del dia i hora indicats, no entraran a concurs, tot i que seran benvingudes i penjades a la web. Però com que sabem que voleu guanyar… envieu-les abans!! ·        Recordeu que només entraran a formar part del Concurs del Temps de Flors les fotos penjades a Instagram fent servir la etiqueta #MesFlors13 al títol.

Els premis del Concurs Temps de Flors del +cub.

Es donarà un premi a la millor foto de cada una de les tres categories que hem creat i  que són: 1.       Premi #MesFlors13 2.0 : La foto guanyadora serà la que més “M’agrada – Me Gusta – Likes” aconsegueixi a Instagram. Així que ja podeu penjar les vostres fotos i començar a fer campanya per elles als vostres seguidors. 2.       Premi del públic: Aquest premi l’atorgareu vosaltres, els clients del +cub. Penjarem les fotos a la web www.mescub.cat del Restaurant  i podreu votar les que més us agradin. 3.       Premi +cub: El tercer premi serà escollit per en Jordi Armengol, propietari del Restaurant +cub, a la foto que més li agradi.   El premi pel guanyador/a de cada una de les tres categories serà un sopar per a dues persones amb el menú degustació de tapes d’autor fredes i calentes, maridades amb cervesa artesana Catalana.

I els guanyadors de la primera edició del Concurs Temps de Flors 2012 varen ser:

PREMI CATEGORIA +LIKES: per @roseraf

Concurs Temps de Flors 2012

PREMI CATEGORIA PÚBLIC : per @soclalaia

Concurs Temps de Flors 2012

PREMI CATEGORIA SORTEIG: per @_natalia_oliva

 

Concurs Temps de Flors 2012

No ho dubtis i comença a preparar el teu Smartphone. El Temps de Flors t’espera!!!

Aqui teniu les fotos que estan etiquetades amb #mesflors13 :

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment