• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Primer GDTgirona 4ª Temporada

Written by +cub. Posted in el teu +cub

L’Hospital de Santa Caterina és la descoberta del

primer GDTGirona 4º temporada

 

El Primer GDTgirona de la quarta edició de Gastronomia, Descoberta i Tertúlia que organitza el restaurant  +Cub de Girona ha portat a gairebé 40 persones a descobrir l’antic Hospital de Santa Caterina junt amb una de les farmàcies més antigues de Catalunya.

La vetllada va començar amb un menú degustació de tapes d’autor amb amanida, xampinyons farcits, canelons i diferents varietats d’hamburgueses. Tot acompanyat amb vins DO Empordà i un tast de la cervesa artesana “Flor de Girona” la primera cervesa artesana que crea el restaurant +cub amb la fàbrica Birrart de Sarria de Ter.  A mesura que començava a caure la nit i després de provar tos els plats, els comensals es van dirigir a la visita guiada sorpresa que els va dur fins al Barri de Mercadal i a les portes de l’Hospital de Santa Caterina, que l’any vinent complirà 300 anys d’història.

Els participants del #GDTGirona van poder gaudir de la visita privada per l’hospital amb explicacions en directe que traslladaven als oients a temps més remots. El magnífic quadre de la Sala Irla, “El gran dia de Girona”, es va guanyar les admiracions d’aquells que no havien tingut ocasió de contemplar-lo abans. El pintor Ramon Martí i Alsina va crear l’obra de cavallet més gran de la història de la pintura catalana.

L’altre gran atracció de la visita fou l’antiga farmàcia de l’hospital, que data del segle XVII i que s’ha mantingut amb les lleixes plenes dels pots de ceràmica amb les inscripcions dels remeis que contenien en llatí.

Després de la Descoberta, faltava la Tertúlia, i tot el grup va retornar al +Cub per gaudir dels postres i els gintònics i cocktails amb ratafia Terrania mentre la conversa fluïa i es donava per enllestit el Primer GDTgirona dels 8 GDT que tindran lloc al llarg de l’estiu.

El proper el 16 de Juliol. Reserveu la vostra plaça omplient el següent formulari:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

visita guiada quadre dia de Girona i farmacia antiga hospital sta caterina pel  primer gdtgirona restaurant +cub farmacia antiga hospital sta caterina Girona visita primer gdtgirona restaurant +cub

Tags: , ,

Leave a comment