• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Concurs Vine al Restaurant +Cub #VineAlMesCub: Guanya un cap de setmana per a dues persones a Girona

Escrito por +cub. Posteado en Sin categoría

Vine#VineAlMesCub Guanya un cap de setmana per a dues persones a Girona. 

Al Restaurant +cub som uns amants incondicionals de la tecnologia i ens encanta estar a l’última en el que a aplicacions es refereix, així que no podíem deixar passar l’oportunitat que ens ha donat Twitter amb el llançament de Vine, la nova xarxa social de vídeos de 6 segons com a màxim. Us presentem el concurs #VineAlMesCub, amb el que podràs guanyar un cap de setmana per a dues persones a Girona, amb dues nits d’allotjament a l’Hotel Peninsular, sopar al nostre Restaurant i una bossa de viatge valorada en 100€ per a que puguis gastar en els restaurants i establiments col·laboradors descobrint així tots els secrets que Girona té preparats per a tu i el teu acompanyant.

¿Què cal fer per a participar?

És molt fàcil participar en el nostre concurs, només has de gravar un vídeo amb VINE utilitzant l’etiqueta o hashtag #VineAlMesCubEn aquest vídeo ens has d’enviar la recepta d’una tapa i entre el vídeo i la descripció, hem de ser capaços de realitzar-la al nostre Restaurant.

Et deixem aquest exemple per a que et serveixi de guia….

¿Com escollirem al guanyador?

Hem creat un jurat per a l’ocasió. Ells seran els encarregats de decidir quina és la Vine-Tapa guanyadora. El jurat està format per:

  • Carme Vergés: Professional del vídeo amb una àmplia trajectòria en el seu sector i una amant de les Xarxes Socials i les noves tecnologies. La podeu seguir al Twitter @CarmeVerges.
  • Salvador Puig: Bloguer, marketero i habitual de totes les Xarxes Socials hagudes i per haver. El trobareu al Twitter amb el nom de @SalvablogPuig.
  • Jordi Armengol: Propietari del Restaurant +cub i defensor incondicional de l’ús de tot el  2.0 en els negocis. El seu compte de Twitter és @mes_cub.
  • Josep Campmajó: President dels comerciants del mercat municipal de Girona. El podeu seguir a @josepcampmajo
  • Xavier Nicolazzi: President de l’Associació d’Hostaleria Girona Radial. El trobareu a @xnicolazzi

Com funciona el concurs #VinealMesCub?

  • Grava la teva tapa en un vídeo de 6 segons utilitzant l’aplicació Vine.
  • Utilitza la descripció del vídeo per a explicar-nos les passes essencials de l’elaboració. Recorda que haurem de preparar la teva recepta amb les teves indicacions!!
  • Etiqueta el vídeo amb el hashtag #VineAlMesCub i fes una menció a @mes_cub
  • Pots participar amb tantes Vine-Tapes com vulguis.
  • Acceptarem els Vine penjats fins el dia 1 d’abril de 2013 inclòs.
  • El dia 8 d’abril farem públic el guanyador del concurs #VineAlMesCub.
  • La tapa guanyadora serà inclosa en la carta del Restaurant +cub durant un mínim de 6 mesos amb una menció especial a l’autor.
  • A què esperes? posa el teu iphone a treballar i envia’ns el teu Vine-tapa al concurs #VineAlMesCub.

"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario