• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Moska de GironaMoska de GironaMoska de GironaMoska de GironaMoska de Girona

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cerveseria artesana Catalana BIRRART

 

BIRRART és una petita fàbrica de cervesa artesana que neix a partir de les experiències de dos cervesers casolans. Després de cinc anys de dedicació al coneixement de la cervesa, a l’estudi dels seus ingredients i a les formes d’elaboració de les seves pròpies receptes decideixen, l’any 2007, fer el seu somni realitat i començar a comercialitzar les cerveses elaborades artesanalment sota el nom de Moska de Girona.

A BIRRART seleccionem les matèries primeres amb molta cura: les maltes són de primera categoria i només utilitzem llúpol en flor i llevats originals. A més, l’elaboració tradicional i la correcta maduració són les principals condicions per a l’obtenció d’una cervesa de gran qualitat.

Les cerveses de BIRRART són integrals, elaborades de forma totalment artesanal i sense cap mena d’additiu ni conservant ni transgressió química. Es conserven totes les seves qualitats gustatives i nutritives gràcies a que no estan ni filtrades ni pasteuritzades. Això vol dir que és un producte viu, que va evolucionant amb el temps; això dóna a les nostres cerveses un bouquet molt personal i els permet mantenir unes característiques nutricionals molt més intenses.

Per al seu òptim consum caldrà conservar-les en unes condicions adequades de temperatura.

Les seves quatre varietats de cervesa són:

cervesa artesana Catalana Rossa braserie Moska by cafeteria restaurant +cub Girona cervesa artesana Catalana Torrada braserie Moska by cafeteria restaurant +cub Girona  cervesa artesana Catalana negre braserie Moska by cafeteria restaurant +cub Girona  cervesa artesana Catalana poma braserie Moska by cafeteria restaurant +cub Girona

Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, et recomanen aquestes altres

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment