CaracoleCaracoleCaracoleCaracoleCaracole
Cerveseria artesana Belga Caracole
Antiga fàbrica de cervesa artesanal belga, restaurada al 1994 però mantenint tota l’essència de l’antiga fàbrica. Actualment encara s’elabora cervesa amb els tancs de coure escalfats amb foc de llenya. Això fa de la Brasserie Caracole una de les més antigues i la última d’Europa en escalfar mosts de cervesa en foc de llenya.
Caracole
D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa especial del tipus Amber Ale. De color àmbar, una mica tèrbola, coronada amb una espuma blanca i densa en copa; d’aroma particular, amb sabors a fruites, sobretot taronja. Combina el dolç i l’amarg de forma harmònica, amb un final lleugerament picant.


Saxo
D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa rossa forta, de sabor complexa i seductor, conjuga a la perfecció el dolç i l’amarg, amb notes que van del plàtan a les cireres fresques amb tocs d’espècies. En copa és d’un color daurat, lleugerament tèrbola i una gasificació molt correcte.



Troublette Bio
D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa de blat del tipus Belgian Wit, complexa, de color pàl·lid i totalment opac. Espuma blanca i corona generosa, molt persistent en copa. Amb múltiples aromes que van del mango, a la poma, passant per fruites cítriques. Sabor a blat i llevats, amb un final sec. Molt diferent a les blanques amb més comercialització



Nostradamus
D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa negra, amb sabors que van del moca al xocolata, passant per la regalèssia, amb un lleuger aroma a vi d’Oporto, més aviat dolça i complexa. Extraordinària cervesa.



El maridatge ideal per aquestes cerveses seria una de les nostres tapes



Als nostres clients que els hi ha agradat aquestes cerveses, ens recomanen aquestes altres


Tags: girona, restaurant, Cervesa Artesana, Cervesa, Belgium
Trackback from your site.