• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

RochefortRochefortRochefortRochefortRochefort

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cervesa artesana trapista Rochefort

 

L’ abadia/ cerveseria de Saint-Remy, amb segell trapista, elabora les cotitzades cerveses Rochefort, una de les cerveses més preuades del món en aquests estils.

   

6

Cervesa Trapenca elaborada pels mateixos monjos a l’Abadia de Notre Dam de Saint-Remy (a prop del municipi de Rochefort, Bèlgica). La més suau de les fabricades dins de l’abadia. De color coure, amb tons lleugerament vermells; aromes a espècies i un accentuat gust afruitat.

8

Cervesa Trapenca elaborada pels mateixos monjos a l’Abadia de Notre Dam de Saint-Remy (a prop del municipi de Rochefort, Bèlgica). De color vermell molt marcat, ens ofereix una gama d’aromes molt àmplia, tan a maltes com a llevats. De sabor a fruites madures. Paladar pronunciat i complexa

10

Cervesa Trapenca elaborada pels mateixos monjos a l’Abadia de Notre Dam de Saint-Remy (a prop del municipi de Rochefort, Bèlgica). De tints càlids, de colors que van del vermell al marró profund; amb multitud de gustos a fruites, predominantment figues i fins i tot peres madures i plàtans. Mística, misteriosa, dissimula molt el seu contingut d’alcohol.

El maridatge ideal per aquestes cerveses seria un dels nostres menjars
Carn hamburguesa casolana amb amanida restaurant Girona  amanida de formatge brie rebossat i compota ceba panoramica by cafateria restaurant +cub girona.jpg   Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres: segell cervesa artesana Belga trapista. by cafeteria restaurant +cub Girona         cervesa artesana Belga trapista  6  braserie Rochefort. by cafeteria restaurant +cub Girona

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment