• Events

 • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

 • 5 esmorzars cafeteria restaurant +cub Girona
 • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
 • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
 • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
 • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
 • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

St. BernardusSt. BernardusSt. BernardusSt. BernardusSt. Bernardus

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cervesa artesana d’abadia St. Bernardus

 

Fàbrica de cervesa belga que produeix estils principalment d’abadia. Antigament fabricava les cerveses Trapistes Westvleteren, de l’abadia de Sint Sixtus i altament preuades. Des del 1992, any en que es va rescindir el contracte i les cerveses es van tornar a elaborar a Sint Sixtus, la cervesera St. Bernardus va començar a elaborar les seves pròpies cerveses. Es diu que el llevat emprat és el mateix que s’utilitza per a fer les cotitzades Westvleteren.

cervesa artesana belga Wit braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona copa cervesa artesana belga braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona

Blanche / Wit

D’alta fermentació i refermentada en ampolla. De color clara, daurada i amb una corona d’espuma densa i persistent, de sabor lleuger, especiat i refrescant.

cervesa artesana belga pater 6 braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona

posavas cervesa artesana belga braserie St Bernardus by restaurant +cub GironaPater 6

D’alta fermentació i refermentada en ampolla. De color marró, aroma i sabor a malta torrada, caramel i bescuit. Bona carbonatació i retenció d’espuma.

cervesa artesana belga Prior 6 braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Gironafamilia cervesa artesana belga braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona

Prior 8

D’alta fermentació i refermentada en ampolla. De color rubí fosc, amb aroma i sabor a malta torrada, amb una retenció d’espuma persistent i de textura sorprenentment cremosa, és una cervesa més aviat dolça i alhora suau malgrat el seu contingut d’alcohol.

cervesa artesana belga Watou triple braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona

familia cervesa artesana belga braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona

Watou triple

D’alta fermentació i refermentada en ampolla. De color àmbar pàl·lid, molt aromàtica (flors, herbes, roses, taronges). En boca és suau i agradable. Molt equilibrada.

Cervesa artesana belga St bernardus abt 12 restaurant Girona

familia cervesa artesana belga braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona

Abt 12

D’alta fermentació i refermentada en ampolla. De color marró fosc, d’aroma a fruita madura i sabor complexa. La més forta de les St. Bernardus.

 
El maridatge ideal per aquestes cerveses seria una de les nostres tapes
amanida formatge fresc de cabra vinagreta maduixa fruita seca by cafateria restaurant +cub girona.jpg   crep de carbasso panses nous i formatge by cafateria restaurant +cub girona.jpg    tapa d autor llenga de vedella all i julivert amb tomata by cafateria restaurant +cub Girona .jpg  
Als nostres clients que els hi ha agradat aquestes cerveses, ens recomanen aquestes altres:
cervesa artesana Belga braserie Witkap by cafeteria restaurant +cub Girona   cervesa artesana Belga braserie Val Dieu by cafeteria restaurant +cub Girona

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment