• Events

 • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

 • 5 esmorzars cafeteria restaurant +cub Girona
 • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
 • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
 • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
 • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
 • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

BinchoiseBinchoiseBinchoiseBinchoiseBinchoise

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cervesa artesana Belga Binchoise

 

La Brasserie La Binchoise és una fàbrica de cervesa artesana ubicada al poble medieval de Binche. Elabora especialitats belgues d’alta fermentació segons mètodes tradicionals.

    copa cervesa artesana Belga la Belga braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

La Belga

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Elaborada per La Binchoise exclusivament per La Maison Belge. És una cervesa tradicional rossa – ambarina, profunda, rodona y plena, molt ben equilibrada. Aroma molt floral, l’entrada en boca és seca i amarga amb molt sabor a malta i a fruites. Aromatitzada amb coriandre.

Cervesa artesana belga braserie Binchoise Blonde restaurant Girona

copa calze cervesa artesana Belga braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Blonde

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa rossa tipus Belgian Pale Ale, aromatitzada a base de llúpol, coriandre i pell de taronja. És una cervesa daurada, amb un final sec i picant molt agradable i refrescant.

Cervesa artesana belga braserie Binchoise brune restaurant Girona

copa cervesa artesana Belga Belge braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Brune

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa negra tipus Abadia, vigorosa, rústica i plena de caràcter, digestiva i ben equilibrada. De color fosc, textura cremosa i lleugerament picant al final.

cervesa artesana Belga triple braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Triple

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. De color daurat característic en l’estil, carbonatació alta, aroma a malta i espècies, ben equilibrada. Final lleugerament amarg i sec.

cervesa artesana Belga Biere des Ours braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona posavas cervesa artesana Belga Biere des Ours braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Biere des Ours

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. L’originalitat de “la dels ossos” prové de la incorporació de la mel abans de la fermentació. Aquesta mel aporta suavitat i uns aromes concrets i peculiars, alhora li dona  un sabor vigorós i  profund. És una cervesa forta, agradable i molt ben equilibrada.

Cervesa artesana Belga Binchoise noel

Special Noël

Aromatitzada a base de pell de taronja, canyella i coriandre, de color àmbar o castany, és una cervesa profunda, amb molt de caràcter, per a degustar amb calma, de sabor ferm i molt intens, amb un final sec i amarg perfectament equilibrats. Maridatge ideal: aperitius varis, conserves selectes. Medalla d’Or en el Campionat Mundial de Cervesa 2003 i 2006. 

El maridatge ideal per aquestes cerveses seria una de les nostres menjars
amanida Catalana amb embotits de pages by cafateria restaurant +cub girona.jpg  crep de tres formatges gartinada panoramica 2 by cafateria restaurant +cub girona.jpg  
Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres
posavas gris cervesa artesana Belga de badia braserie Val Dieu by cafeteria restaurant +cub Girona  posavas cervesa artesana belga braserie St Bernardus. by restaurant tapes creps +cub Girona  posavas cervesa artesana belga braserie Carolus . by restaurant tapes creps +cub Girona

Tags: , ,

Trackback from your site.

Leave a comment