• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘tapes d’autor’

GDTgirona 4ª edició

Written by +cub. Posted in Events, el teu +cub

GDTGirona

  Gastronomia, Descobriment i Tertúlia en majúscules al +cub

El proper 9 de juliol comencem la quarta edició dels sopars de descoberta cultural al restaurant +Cub de Girona 

Amb la tornada de l’estiu arriba la quarta edició d’un conjunt de trobades que organitza el restaurant +Cub per satisfer els paladars i les ments més exigents. Un GDT fusiona cuina catalana de proximitat amb una visita nocturna i inesperada a algun espai emblemàtic de la ciutat, que s’obre exclusivament per als participants de l’activitat i, la conversa, inevitablement, sorgeix per sí sola entre tota la gent que ve a gaudir d’una experiència irrepetible.

GDTgirona 3ª Temporada

Written by +cub. Posted in el teu +cub

GDTgirona     Gastronomia Descobriment i Tertúlia

GDTgirona     3ª Temporada

GDTgirona     Arriba l’estiu

GDTgirona     Una manera de viure el menjar de proximitat amb bona companyia; una visita a un lloc desconegut! Tot això acabat en una animada tertúlia amb la teva gent, xerrant del que has descobert i compartint taula amb els nous amics que has fet durant l’experiència GDTgirona d’aquella nit, cada una d’elles inoblidable per si sola e irrepetible.

Si amics, sí! Torna arribar l’estiu i amb ell, i per tercer any consecutiu, els GDTgirona!

Quants pares Noels hi ha a la finestra

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Quants pares Noels veus?

Ja tenim Guanyador per saber quants Pares Noels hi havia als vidres del +cub aquest Nadal 2013. Gracies als mes de 30 persones que han participat. La resposta correcta era:

75 Pare Noels

El guanyador ha sigut en Lluis Puigdemont. Felicitats! has guanyat un lot de priductes MiG, Productes Made in Girona. Pare noel dibuix restaurant +cub espai androna Xevi moliner Pare noel dibuix restaurant +cub espai androna Xevi moliner Pare noel dibuix restaurant +cub espai androna Xevi moliner

El Temps de Flors arriba al +cub amb #mesflors13

Written by +cub. Posted in el teu +cub

2on Concurs Fotogràfic sobre el Temps de Flors amb Instagram al +cub.

JA està qui un altre any el Temps de Flors i al +cub organitzem una altra edició del concurs de fotos amb Instagram. ¿Com? ¿Què encara no saps que és Instagram? ¿Què no ho tens? Clicka aqui i posa remei abans no sigui massa tard!! Als que encara no coneixeu  la revolució 2.0 que  ha suposat Instagram ja podeu cercar on està smartphone  més proper, per baixar-vos aquesta aplicació i començar a fer fotos com bojos de tots els patis del Temps de Flors d’aquest any, per guanyar un dels nostres sopars degustació de tapes d’autor.

La tapa que busca nom

Written by +cub. Posted in Sin categoría, el teu +cub

foto tapa sense nom producte mercat restaurant gironaEns ajudeu a trobar el nom de la tapa?

Busquem un nom per aquesta tapa que ha sorgit d’una tertúlia rutinària al restaurant +cub, treballant en mig de quilos i quilos de verdures diferents de mercat i temporada que s’han de netejar per aconseguir la tapa d’autor esperada. No us penseu que per demanar una crep de carbassó aquest vegetal va del camp al mercat i del mercat a dins de la crep; i que l’enciam ja arriba net i polit apunt per ser menjat;  i l’all tendre no ve tallat en rodelletes petites barrejades dins l’hamburguesa, que val a dir, tampoc ve preparada del carnisser del barri…….. Doncs en mig d’aquesta feinada que porta netejar, tallar, preparar, coure, envasar, etc…   xerrant, xerrant amb divertiment, surt la pregunta…. No has menjat mai l’arrel de l’all tendre arrebossada com a tapa? mmmmmm…. no! (vaig contestar jo amb cara un xic estranyat) Dons està boníssima, em varen dir. Dit i fet, cap a arrebossar l’arrel i tapa preparada… per sorpresa meva i d’alguns clients assistents que hi havia en aquell moment…

aquest fou el resultat de la tapa sense nom.

Ajuda’ns doncs a posar un nom a aquesta tapa. 

Fes servir el mitjà que vulguis: Tweeter, Facebook, aquesta web, correu electrònic, carta postal o fins i tot, si vols, amb una “paloma mensajera… no, no, no te ensajero!” Bromes a part, si te’ns alguna ocurrència per anomenar la tapa, fes-nos-la saber!