• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘tapes’

Quart #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Aquest Dijous passat varem fer un #GDTgirona molt emotiu! Com no! varem començar amb Gastronomia amb unes tapes d’autor i uns vinets de l’Empordar. I el Descobriment d’aquest #GDTgirona va ser el refugi antiaèri del jardí d’infants. La sorpresa d’aquest va ser que ens varen acompanyar les Maries i ens varen explicar les vivències que elles van tindre en un refugi com aquest, ens varen explicar que els donaven un pal per posar a la boca , així el soroll de les bombes no els trencarien els timpans. Un cop a dins el refugi ens varen tancar els llums i varen recrear amb un enregistrament sonor el que era estar en aquell refugi mentre fora volaven els avions i tiraven bombes, bastant Tètric tot s’ha de dir. I per sort nostre i al no estar en aquella època, una vegada varem sortir del refudi vam poder gaudir d’una copa al +cub tot fent la Tertúrtila. Bombes al carrer del Carme bombardeig Girona guerra civil al GDTgirona gastronomia descobriment i tertulia activitat restaurant +cub Bombes al carrer del Carme bombardeig Girona guerra civil al GDTgirona gastronomia descobriment i tertulia activitat restaurant +cub Si vols saber com va anar el tercer #GDTgirona clicka aquí

Segon #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Aquest segon #GDTgirona del passat dijous 5 de Juliol ha estat +gdt que el primer. Això va bé, anem millorant!

La G d’aquest segon #GDTgirona van ser unes patates braves servides mentre esperavem l´arribada de tots els participants. Una vegada tots situats a la taula varem començar la Gastronomia amb una bola de meló i pernil d’ànec, carpacció d’ànec amb parmesano Reggiano i un ravioli de salmó amb Mascarpone, maridat amb vi rosat de l’Empordà. Tot seguit varem degustar unes croquetes de bull negre amb festucs i una d’espinacs amb pinyons, una mini hamburguesa amb panses i nous i un dàtil amb bacó, maridat també amb vi negre d’Empordà. Ràpidament varem anar a buscar la D.  El temps es pronunciava amb llampecs i trons…  no podíem perdre temps i ensopegar la pluja de camí al Descobriment!  Aquest cop vam haver d´endinsar-nos cap al CALL JUEU de Girona. La Rosa ens va fer cinc cèntims del que anàvem a descobrir i just davant la porta de la casa va començar una pluja d’estiu de les que en 5 minuts et deixen xop. Un cop a dins, grans explicacions de la Rosa de tot el relacionat amb el llenguatge i les paraules claus del món Jueu; Aquest segon #GDTgirona amb la visita sorpresa d’en l’Antonio, que ens va sorprendre amb les explicacions de les seves vivències sobre tot allò que estavem visitant. Ara, tal i com ja varem dir al primer #GDTgiorna, si voleu saber més… haureu de venir! Finalment, varem enfilar el carrer de la Força avall cap al +cub per acabar amb la T del #GDTgirona degustant un Gin-tònic, Mojito o suc natural amb condiment en funció del gust de cada participant. I com no, gràcies a la Carme i en Joan tenim constància animada de tota la vetllada. Aquí podeu veure un fragment del que va ser! Si vols saber + del primer #GDTgirona clicka aquí

  Et vols apuntar al seguent? clicka aquí  



Vols saber + del #GDTgirona #GDTgirona#GDTgirona#GDTgirona#GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Hola amics! Encantat amb els comentaris que han provocat aquestes tres inicials GDT. Bé, aquí ve el perquè de tot plegat i fotografies de tots els #GDTgirona fetes per vosaltres. Com no! Sempre amb ganes de fer coses noves i de no parar quiets, en Joan (un amic) em va donar una idea, tapes-visita-copa.  Mmmmm, interessant combinació!! I donant voltes amb la Rosa (un cop +, una altra amiga) mirant com podríem plasmar aquesta idea, donant voltes i voltes…  i plas… ja està! Ja la tenim!!!

Farem #GDTgirona.

G de gastronomia.

Començarem la vetllada amb tastets marca de la casa maridats amb vins de l’Empordà,per fer una mica de coixí.

D de descobriment.

Girona amaga molts secrets, aviam què trobem ….

T de tertúlia.

Tornada al +cub, acabarem amb una altra especialitat de la casa. 25 places per una vetllada irrepetible! i nomès per 20€. Què us sembla? Ens acompanyeu? Me n’oblidava. Veniu amb calçat còmode!! Com sempre per no quedar sense places. reserves@mescub.cat o aquest link Telf. 661512546 Jordi Armengol [box] Puja les teves fotos del GDTgirona a Intagram fent servir el hashtag #GDTgirona i comparteixe-les amb tots noslatres. Aqui tens les que ens han arribat fins ara. Esperem les teves!!![/box]
 

St FeuillienSt FeuillienSt FeuillienSt FeuillienSt Feuillien

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cerveseria artesana

Belga St. Feuillien

posavas cervesa artesana Belga  braserie St Feuillien. by cafeteria restaurant +cub Girona    

cervesa artesana Belga  braserie St Feuillien. by cafeteria restaurant Girona

St. Feuillien Triple

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa d’estil Triple d’abadia, de color àmbar clar, d’aroma molt perfumat a fruita, espècies i llevat, de sabor intens i una final sec i lleugerament amarg. A destacar les seves edicions especials de 3, 6 i 9 litres. Tota una joia d’ampolles especials per compartir i beure. 

           

Marida amb una tapa d’autor  o una hamburguesa casolana
tapa d autor xoriç iberic pebrot del padron i formatge by cafateria restaurant +cub Girona .jpg  Carn Hamburguesa casolana artesana restaurant Girona

Ravioli de salmó

Written by +cub. Posted in Tapes

Tapa ravioli de salmó fumat amb formatge Mascarpone i oli d’anet.

 

tapa d autor ravioli de salmo fumat i formatge Mascarpone oli d anet by cafateria restaurant +cub girona.jpgTres farcells  amb salmó fumat Norueg i formatge Mascarpone  amb una vinagreta d’infusió freda d’oli d’oliva feta amb anet i unes pincelades de rducció de mòdena.

Marida amb una cervesa artesana.