• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Solideritat’

Donem la llauna a Xaropclown

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Xaropclown rep la llauna del +cub

Benvolguts,

Ja son Fires de Sant Narcís i, això és sinònim de festa i diversió, de multituds i cavallitos, de castanyes i moniatos, de cercaviles i correfocs, i al +cub tenim moltes ganes de passar-ho bé amb tots vosaltres! Visca Sant Narcís!! i Visca la nostra ciutat!!

A més a més, volem aprofitar per informar-vos que portem un parell de mesos fent una recol·lecta solidària per XaropClown, el pallassos de l’hospital. Durant aquests darrers mesos, hem fet el suc solidari a on 1€ anava directament a la seva guardiola. Ara arribat el moment d’obrir-la i no volem obrir-la sense més, sinó que hem pensat i decidit conjuntament amb XaropClown fer una festa per a celebrar-ho!! El nom de la festa……………………….:

El +cub dóna la llauna a XaropClown!!

Així doncs, el proper diumenge 26 d’Octubre a les 16:00h tindrem amb nosaltres a l’Ovidi, un pallasso mol simpàtic que farà globoflèxia i ens ensenyarà a fer alguna forma divertida amb aquests globus a canvi d’unes donacions que serviran per acabar d’emplenar aquesta guardiola solidaria dels XaropClown, que tot sigui dit, ja la tenen força-força plena.

Us esperem a tots aquest diumenge amb ganes de passar-ho bé i ajudar de forma solidària als pallassos que vetllen i fan passar una bona estona agradable i divertida a tots els nens que tenim malaltons a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

  pallassos de l'Hospital Josep Trueta, xaropclown

És un encert. La presència de XaropClown en un acte mèdic, com ara una punció venosa o lumbar, té un efecte tranquil·litzant en la mainada. Els nens tenen por i els pallassos aconsegueixen distreure’ls i rebaixar la tensió. Són uns bons col·laboradors. La iniciativa pretén humanitzar l’atenció pediàtrica al Trueta.

Doctor Mayol. Cap de planta de pediatria de l’hospital Dr. Josep Trueta. 

+info clicka aquí

Marató 2012

Written by +cub. Posted in el teu +cub

El Diumenge 16 de Decembre.

El +cub tambè va participar col·laborant amb la Marató de TV3!!

Sí sí!! I ho varem fer amb la nostra humil aportació en l’activitat que es fer a Vilablareix amb el CTTVilablareix.

Vine i gaudeix d’un matí divertit i solidari. Participa en el torneig o simplement juga amb els teus amics al ping pong o al mini ping pong.

Us hi esperem a tots.

Dia: diumenge 16 de desembre de 2012 Lloc: pavelló municipal de Vilablareix Hora: a partir de les 9 del matí i fins les 13 h Inscripcions: www.cttvilablareix.cat o el mateix dia (fins les 9.30 h)

La nostra aportació són aquests premis:

premi suc natural fruita participant +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportació

PER CADA PARTICIPANT QUE COMPRI LA SAMARRETA DE LA MARATÓ.

I els guanyadors de les diferents categories:

premi sopar +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportaciópremi tapes d'autor +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportació

premi berenar +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportació

Cartell marató TV3 2012 activitats Vilablareix

DONACIONS

OBERTURA DE LA GUARDIOLAOBERTURA DE LA GUARDIOLAOBERTURA DE LA GUARDIOLAOBERTURA DE LA GUARDIOLAOBERTURA DE LA GUARDIOLA

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Ens fa molta il·lusió dir la quantitat que hem aconseguit amb la guardiola de XaropClown.

Volem donar les gràcies a tots els clients i amics que han col·laborat  i molt especialment a tots els treballadors del +cub!  per cedir les propines d’aquells dies a tant honorable causa, com és l’aconseguir cullerades de Xarop del riure, pels nens que estan ingressats a l’hospital.

El moment culminant va ser l’obertura de la guardiola. Per a que quedi constància d’aquell moment aquí teniu el resum.

Obertura guardiola