• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Natural’

Primer #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Gastronomia Descobriment i Tertúlia a Girona.

Benvolguts amics,

Va ser un èxit el primer #GDTgirona que vam celebrar el dijous 28 de Juny al vespre.

Tothom tenia dubtes sobre q seria i q faríem en el primer GDTgirona (ben bé ni nosaltres sabíem com sortiria ni com reaccionaria la gent que vingués…). Durant els últims dies varem patir una mica pq no hi havia gaire gent apuntada i em pensava que no ho havíem sabut vendre o, al menys, no havíem sabut crear l’expectativa adequada, tot i que sabíem que aniríem a un lloc increïblement xulu no havent-lo visitat mai.

Però per sorpresa meva i amb molta satisfacció, puc dir que va ser un èxit. Vam ser 21 persones de les 25 que  com a màxim podíem ser!!!  i varem començar:

G de Gastronomia: Tots al voltant d’unes taules varem degustar les broquetes de mozzarella amb tomata xerri i vinagreta de pesto i un vaset de gaspatxo casolà  maridat amb un vi banc de l’Empordà; Varem seguir amb un caneló de peix acompanyat de vi rosat tb de l’Empordà  i varem acabar amb la nostra mini hamburguesa casolana de vedella amb figues i albergínia acompanyada d’unes patates rosses. Sense esperar més…. varem engegar motors per anar a Descobrir la D.

D de Descobriment (aquí entra la part cultural del GDTgirona): Molt ben acompanyats amb la Rosa i, sobretot, molt ben documentats (un altre significat que podem donar a la D “Documentat“) ens va explicar tot el Pla Perpinyà, si sí, tot el pla urbanístic que hauria d’haver estat la zona que cobreix Plaça Catalunya, Plaça del Lleó i el Riu Onyar.

Us explicaria tot el que vam aprendre, però com diu algú que no si qui és! HAVER VINGUT!! Òbviament amb carinyo i sense voler ofendre a ningú, és una manera de convidar-vos a que us apunteu als pròxims que anirem fent els dijous de les nits d’estiu!

I la sorpresa agradable del Descobriment d’aquest primer GDTgirona va ser…………. txan txan: Tenir el plaer de veure les vistes des del punt +alt del bolet i  fins aquí puc llegir…. com hem dit…. Haver vingut!

I per acabar…

T de tertúlia: Quin plaer degustar un Gintònic, un Mojito o un combinat amb suc natural tot comentant les meravelloses vistes  que hem observat i tot lo referent al pla Perpinyà que tan bé ens va explicar la Rosa i com no, tot fent tertúlia amb els amics que varen venir i amb els que no ho érem pq no ens coneixíem però que ara ja ho som una mica més, pq una cosa ha de quedar clara, quin grupet més maco que varem tenir al primer GDTgirona.

De mica en mica, us anirem documentant gràficament lo explicat.

Mil gràcies a tots!  I sobretot mil gràcies a la CARME  i en JOAN ja que sense ells no hagués estat possible aquesta iniciativa que van engendrar!!!!

collage primer GDTgirona Carme Verges gastronomia descobriment tertulia restaurant +cub girona

foto apaisada catedral riu primer GDTgirona gastronomia descobriment tertulia activitats restaurant girona

foto apaisada primer GDTgirona gastronomia descobriment tertulia activitats restaurant girona

foto arbre plaça mercat plataner primer GDTgirona gastronomia descobriment tertulia activitat restaurant girona        

Carn engrunadaCarn engrunadaCarn engrunadaCarn engrunadaCarn engrunada

Written by +cub. Posted in Creps

Crep de carn de vedella engrunada, ceba, romaní i panses

 

No podia faltar una crep amb un dels nostres menjars estrella, l’hamburguesa casolana que fem al +cub.

Crep amb carn engrunada d’hamburguesa, saltejada amb ceba caramel.litzada i unes miques de panses. Al final s’amaneix amb una infusió freda de romaní feta amb oli d’oliva.

Encara que la gent sigui reticent a menjar panses, penseu que hi posem alguna cua per a que, a part de ser bona, ens ajudi a tots a conservar la memòria. De debó, la pansa al estar saltejada amb la carn i la ceba caramel.litzada, queda hidratada i molt gustosa.

ATREVIU-VOS A TASTAR-LA!

 

crep de carn engrunada ceba i panses amb romani by cafateria restaurant +cub girona.jpg

Marida amb una cervesa artesana com la Orval.
  cervesa artesana Belga trapista Orval. by cafeteria restaurant +cub Girona

Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers

Written by +cub. Posted in Amanides

Amanida de pedrers d’ànec i ceba caramel.litzada amb reducció de módena

 

L’Amanida es tèbia, hem tallat ben petitets i a rodelletes els pedrers d’ànec. Els saltegem amb ceba caramel.litzada i una mica de patata fregida lentament  a temperatura suau. En el plat hi col·loquem un embolcall d’enciam amanit amb oli d’oliva verge i trossets de pa torrat. A sobre l’acompanyament tebi dels pedrers, la ceba i la patata.

 

Espectacular !!! Per mi, de les més bones.

 
Maridatge ideal amb cerveses fortes, negres, triples, especiades…..
      

Amanida búfala Amanida búfala Amanida búfala Amanida búfala Amanida búfala

Written by +cub. Posted in Amanides

Amanida de Mozzarella de búfala amb salsa pesto i olivada d’Aragó

 

Una bola de mozarella tallada a rodelles sobre un llit d’enciam i uns tomàquets també tallats a rodelles. Amanim l’enciam i el tomàquet amb una olivada d’olives negres i sobre la Mozzarella una vinagreta de Pesto.

Maridatge amb una cervesa artesana com de la cerveseria Binchoise.
 

Cervesa artesana belga braserie Binchoise Biere des Ours  restaurant Girona