• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Natural’

Premis Mesflors14

Written by +cub. Posted in el teu +cub, Instagram

Premis +cub Mesflors14

Ja tenim aquí els guanyadors del concurs d’instagram #mesflors14 del Tempsdeflors de Girona. No obstant i abans de tot, donar les quasi bé 600 gràcies a la gent que ha pensat en etiquetar les seves fotos del Temps de Flors de Girona amb la nostra etiqueta. És cert que no són les 1000 i picu de l’any passat, però estem súper contents que la gent pensi amb nosaltres essent lo petits que som. Per això, 584 gràcies a tots vosaltres.

Ara ja sí, els guanyadors:

El Temps de Flors arriba al +cub amb #mesflors13

Written by +cub. Posted in el teu +cub

2on Concurs Fotogràfic sobre el Temps de Flors amb Instagram al +cub.

JA està qui un altre any el Temps de Flors i al +cub organitzem una altra edició del concurs de fotos amb Instagram. ¿Com? ¿Què encara no saps que és Instagram? ¿Què no ho tens? Clicka aqui i posa remei abans no sigui massa tard!! Als que encara no coneixeu  la revolució 2.0 que  ha suposat Instagram ja podeu cercar on està smartphone  més proper, per baixar-vos aquesta aplicació i començar a fer fotos com bojos de tots els patis del Temps de Flors d’aquest any, per guanyar un dels nostres sopars degustació de tapes d’autor.

La tapa que busca nom

Written by +cub. Posted in Sin categoría, el teu +cub

foto tapa sense nom producte mercat restaurant gironaEns ajudeu a trobar el nom de la tapa?

Busquem un nom per aquesta tapa que ha sorgit d’una tertúlia rutinària al restaurant +cub, treballant en mig de quilos i quilos de verdures diferents de mercat i temporada que s’han de netejar per aconseguir la tapa d’autor esperada. No us penseu que per demanar una crep de carbassó aquest vegetal va del camp al mercat i del mercat a dins de la crep; i que l’enciam ja arriba net i polit apunt per ser menjat;  i l’all tendre no ve tallat en rodelletes petites barrejades dins l’hamburguesa, que val a dir, tampoc ve preparada del carnisser del barri…….. Doncs en mig d’aquesta feinada que porta netejar, tallar, preparar, coure, envasar, etc…   xerrant, xerrant amb divertiment, surt la pregunta…. No has menjat mai l’arrel de l’all tendre arrebossada com a tapa? mmmmmm…. no! (vaig contestar jo amb cara un xic estranyat) Dons està boníssima, em varen dir. Dit i fet, cap a arrebossar l’arrel i tapa preparada… per sorpresa meva i d’alguns clients assistents que hi havia en aquell moment…

aquest fou el resultat de la tapa sense nom.

Ajuda’ns doncs a posar un nom a aquesta tapa. 

Fes servir el mitjà que vulguis: Tweeter, Facebook, aquesta web, correu electrònic, carta postal o fins i tot, si vols, amb una “paloma mensajera… no, no, no te ensajero!” Bromes a part, si te’ns alguna ocurrència per anomenar la tapa, fes-nos-la saber!

Firatast 2012

Written by +cub. Posted in el teu +cub

18a edició FIRATAST GIRONA’12

  vidio reportatge de Firatast 2012 per gentilesa de Forquilla Gironina: en el vidio  de 5:17 a 6:37 sortim nosaltres  

Nosaltres aquest Firatast d’enguany hem portat de menjar entre d’altres coses:

Festival d’olives , Pa de Girona amb oli d’oliva, Seitó marinat a casa, mel de diferents varietats amb condiments i el Coulant fàcil.

I de beure entre d’altres:

Sortidors de cervesa artesana Moska de Girona, Cava Mont Ferrant, cafe Gironí i infusions de Ratafia.
Firatast 2012 es converteix durant quatre dies amb el menjador més gran de les comarques gironines, amb un ventall de gairebé 400 tastets per escollir.

Prop d’uns 70 estands han ofert la més àmplia varietat de productes, plats elaborats, vins, caves i còctels d’arreu de Catalunya i d’altres punts geogràfics com Andorra, Cuba, Marroc, Astúries i Mallorca.

FIRATAST GIRONA’12, fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, es consolida com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

Enguany la fira ha arribat a la seva 18a. edició, i per celebrar aquesta majoria d’edat.

Gràcies per venir a tots!!!!