• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘gourmet’

Vuitè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Penúltim gdtgirona d’aquest estiu!!

Que us haig d’explicar als que ens seguiu des del primer dia!

Aquesta vegada mitja hora abans no sabíem exactament els que seríem,… reserves d’última hora, anul·lacions de tarda i trucades per reservar a mitja hora de començar!! Però que son aquests imprevistos per nosaltres? Res de res, i un altre cop, varem formar un grup extraordinari i ben maco!

Començàrem la Gastronomia amb les braves que varem seguir de verduretes farcides, un rotllet de pastanaga amb salmó i mascarpone, rotllet de carbassó amb hummus i rotllet de pernil dolç amb ou i maionesa amb un llit d’amanida. Seguidament un carbassó farcit de verdures i un caneló de carbassa, pipes i pernil seguit de la nostra hamburguesa casolana, aquest cop, amb alls tendres!

Un cop sopats ens varem aixecar i varem començar a caminar sense saber on anàvem però direcció a la plaça del Lleó. Tot resguardats per la platanera espectacular que hi ha al vell mig de la plaça, vam descobrir que anàvem al mercat del Lleó! Ens van obrir la porta i varem gaudir de valent contemplant els sotans on antigament havia estat la fàbrica de gel! I ben curiós veure el mercat vuit! Qui no ha estat mai a dins el mercat un dia al matí amb tot aquell va i ve de la gent de les parades i els ciutadans comprant el bo i millor de la nostra terra. Gràcies a en Josep Campmajó i al Mercat del Lleó per endinsar-nos amb les seves explicacions com a President dels comerciants del mercat i gran promotor turístic de la nostre ciutat. Es tant pro-actiu que la meitat de la T de tertúlia ja la varem fer als terrats del mercat.

Finalment varem anar cap al +cub quasi bé a mitja nit! Els pobres treballadors del +cub es mereixen un aplaudiment per estar al peu del canó en aquestes activitats que sense ells no es podrien fer, i que els farem gaudir amb nosaltres l’últim dia, que serà sonat!!!

vols saber mes d’els anteriors? clika aquí vols reservar per el següent

Setè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Setè #GDTgirona! podem dir que ha sigut el top dels #GDTgirona, hem crescut en nombre, vam ser, ni mes ni menys que 37 persones, quan havíem dit al principi que si reuníem 25 persones ja era un èxit!! Que vol dir això; que no podem aturar-nos i hem de donar resposta a la gran acceptació que hi ha d’aquesta activitat, ja estem enllestint les reserves per el 8è #GDTgirona d’aquest dijous 16 d’Agost. Pels que torneu de vacances i pels que les comenceu no us podeu perdre aquest esdeveniment. I penseu que ja estem preparant l’últim  #GDTgirona d’aquesta temporada que serà el 30 d’Agost. En aquest 7è #GDTgirona varem canviar un xic la Gastronomia , començarem amb un llit de cuscús i vegetals amb una tomateta de bombeta farcida de carn i un ou farcit. Això si tot començant amb les braves ja instaurades com a entrant dels #GDTgirona. Seguirem amb un caneló de carbassa i pipes gratinat, una mini hamburguesa amb mongeta verda tendre i una mini crep pizza, tot maridat amb un vinet de la nostre terra, l’Empordà. El Descobriment va ser tb molt i molt xulu i tot pujant per la via Augusta direcció  a la catedral , varem contemplar el carrer dels Manaies i veient la Verge de la Bona Mort que ens fer passar  extramurs fins arribar a l’Església de St. Lluc. On tenen la seu els Manaies de Girona. I amb la sort que en Narcís Reixach ens va ensenyà i explicà tota la historia d’aquest grup tan estimat per tot els gironins. Tot passejant i veient els magnífics vestits I lo ben guardats I organitzat que ho tenen, dona ganes d’apuntar-nos-hi. Tornant tot passejant de tornada per la Via Augusta vam poder gaudir d’un Gintònic, mojito o suc natural tot fent petar la xerrada en la Tertúlia d’aquest 7è #GDTgirona, que va ser un èxit. Gràcies a tots els que vareu venir i especialment a la Rosa Duran que no deixa de sorprendre’ns amb les seves explicacions i el seu saber, en Narcís per guiar-nos i a la Carme Vergès i en Joan per deixar-nos aquest vídeo per la prosperitat.
si vols saber mes de l’anterior clika aquí

si vols reservar clicka AQUÍ

sisè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Sis! Ja en portem sis!

Aquest #GDTgirona el vam començar amb la G de gastronomia degustant unes tapes d’autor com la mini mozzarella, el carpaccio de magret a la brasa i formatge Parmesano Reggiano, una torradeta amb formatge fresc de cabra, mel de taronger i vinagreta de maduixa! tot seguit de les nostres hamburgueses farcides de ceba caramel.litzada, un caneló de verdures i alguna cosa més…..

La D de descobriment va ser…. històrica i desconeguda. Vam anar a l’Hotel Peninsular i varem descobrir que antigament, cap al segle XV, havia estat el convent de St. Francesc i encara es trobaven restes d’arcs i d’una finestra gòtica, gràcies a Xavier Nicolazzi. Com sempre tot documentat i explicat estupendament per la Rosa Duran.

La T de tertúlia la varem gaudir tot fent un bon Gin Tònic de G-Vine amb glaçó de maduixa, un mojito o un suc combinat de fruites naturals amb o sense condiment tot fent petar la xerrada amb un grup de persones molt maques.

Donem les gràcies a totes les persones que ens acompanyen cada dijous perque de debó que em sorprenen… bona gent i entregats a les activitats dels #GDTgirona!!

Finalment donar les gràcies també a la Carme Verges per deixar-nos sempre l’emprenta audiovisual d’aquest esdeveniment.

Si voleu saber més del #GDTgirona anterior clika aquí

Cinquè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Ja tenim la maneta! Semblava ahir que començavem aquesta aventura dels #GDTgirona… En un principi no estavem molt segurs de l’acceptació que tindria, i ens han sorprès gratament !! Aquest cinquè #GDTgirona va ser molt divertit i peculiar. Com sempre, vam fer les nostres tapetes d’autor i vinets de l’Empordà, i el Descobriment va ser realment molt xulu.  Vam visitar el Taller Cromats Ensesa, al vell mig del barri vell. Un taller on es mantè un ofici antic dels que cada cop en queden menys a tot Europa. El curiós del cas, és que aquell enplaçament havia estat una sala de ball i un teatre durant la segona meitad del segle XIX pel que al entrar en aquell espai varem poder reviure el passat de la nostra ciutat…….. Tornant cap al +cub, tots contents per la nostra descoberta de la nit, varem acabar la vetllada amb un Gintònic, mojito o suc natural (segons els gustos) tot fent la Tertúlia . Agrair un cop + a la Rosa, la Carme i en Joan, la seva complicitat.

Quart #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Aquest Dijous passat varem fer un #GDTgirona molt emotiu! Com no! varem començar amb Gastronomia amb unes tapes d’autor i uns vinets de l’Empordar. I el Descobriment d’aquest #GDTgirona va ser el refugi antiaèri del jardí d’infants. La sorpresa d’aquest va ser que ens varen acompanyar les Maries i ens varen explicar les vivències que elles van tindre en un refugi com aquest, ens varen explicar que els donaven un pal per posar a la boca , així el soroll de les bombes no els trencarien els timpans. Un cop a dins el refugi ens varen tancar els llums i varen recrear amb un enregistrament sonor el que era estar en aquell refugi mentre fora volaven els avions i tiraven bombes, bastant Tètric tot s’ha de dir. I per sort nostre i al no estar en aquella època, una vegada varem sortir del refudi vam poder gaudir d’una copa al +cub tot fent la Tertúrtila. Bombes al carrer del Carme bombardeig Girona guerra civil al GDTgirona gastronomia descobriment i tertulia activitat restaurant +cub Bombes al carrer del Carme bombardeig Girona guerra civil al GDTgirona gastronomia descobriment i tertulia activitat restaurant +cub Si vols saber com va anar el tercer #GDTgirona clicka aquí