• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Fruita’

Destapa’t Girona! II Mostra i concurs de Tapes

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Destapa’t Girona 2012

Del 20 de Setembre

 

al 7 d’Octubre

  Acte presentació Mercat del Lleó  clicka aquí   Nosaltres hi participarem amb aquesta tapa: Torradeta amb tomata fresca figa natural i seitó marinat amb herbes Mediterrànies x concurs destapa t Girona restaurant +cub

sense paraules……..

Tambè podreu probar totes les tapes de la carta i les que farem especialment per aquesta mostra. Recorda fer una fotu amb l‘Instagram i nomenar-la amb  #destapatgirona  i entreràs en conucrs amb premis molt interessants.

LindemansLindemansLindemansLindemansLindemans

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cerveseria artesana Belga Lindemans

 

La Brasserie Lindemans elabora cerveses de fermentació espontània des del 1930, segons la més pura tradició belga d’aquests estils. El Làmbic  es fa segons una antiga recepta usant maltes, blat llúpol. La fermentació espontània es fa a partir dels llevats salvatges captats en l’aire i posteriorment madurats en barrils de roure.

 

Cervesa artesana belga braserie Lindemans Kriek restaurant GironaKriek

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de cireres, que es barreja amb el most (Lambic). Té un color vermell, lleugerament tèrbol i la seva espuma és tènuement rosada, carbonatació alta i gust a Lambic amb cireres.

Cervesa artesana belga braserie Lindemans framboise  restaurant GironaFramboise

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de gerds, que es barreja amb el most (Lambic). Té un color vermell, lleugerament tèrbol i la seva espuma és tènuement rosada, carbonatació alta i gust a Lambic amb gerds.

Cervesa artesana belga braserie Lindemans pecheresse restaurant GironaPecheresse

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de préssec, que es barreja amb el most (Lambic). De color taronja- daurat, amb una escuma blanca, de sabor extremadament suau i molt fàcil de beure.

Cervesa artesana belga braserie Lindemans apple restaurant GironaApple

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de poma, que es barreja amb el most (Lambic). De color daurat, amb una escuma blanca, de sabor suau i molt refrescant.

Declarada la Brasserie Lindemans (1996-1997) una de les deu millors fàbriques de cervesa del món.

       
El maridatge ideal per aquestes cerveses seria un d’aquests menjars
carn de pages enfilall conill restaurant Girona   crep de sobrassada mel i formatge llarg by cafateria restaurant +cub girona .jpg
Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres:
cervesa artesana Catalana poma braserie Moska by cafeteria restaurant +cub Girona