• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Fresc’

Ravioli de salmó

Written by +cub. Posted in Tapes

Tapa ravioli de salmó fumat amb formatge Mascarpone i oli d’anet.

 

tapa d autor ravioli de salmo fumat i formatge Mascarpone oli d anet by cafateria restaurant +cub girona.jpgTres farcells  amb salmó fumat Norueg i formatge Mascarpone  amb una vinagreta d’infusió freda d’oli d’oliva feta amb anet i unes pincelades de rducció de mòdena.

Marida amb una cervesa artesana.

CarbassóCarbasso Carbasso Carbasso Carbasso

Written by +cub. Posted in Creps

Crep gratinada de carbassó, panses i nous amb  formatge semicurat

 

Aquesta crep és el resultat de la barreja d’una verdura (en aquest cas el carbassó) una fruita seca (les panses i les nous) i un formatge (el semicurat manxec).

Aquests tres ingredients fan la delícia d’aquesta fusió de productes.

Et recomanem que vinguis al restaurant i  la provis!!

crep de carbasso panses nous i formatge by cafateria restaurant +cub girona.jpg

Marida  amb una cervesa artesana Belga Val-Dieu i, si sou uns quants, amb format 75cl o 150cl.
cervesa artesana Belga de badia blonde 33 i 75 braserie Val Dieu by cafeteria restaurant +cub Girona

Bacó formatgeBacó formatgeBacó formatgeBacó formatgeBacó formatge

Written by +cub. Posted in Creps

Crep de bacó amb formatge i tomàquet fresc

 

Què fa la gent quan té poc temps per menjar?

Demana un entrepà o un  “bocata”.

A casa nostra això està mal fet!

Un entrepà NO!  Li farem una crep.  I creieu-me que quan l’han acabat de menjar estan sorpresos de la rapidesa i de lo bona que està.

La més demanada és la crep de bacó gratinada, amb tomàquet fresc peladet i talladet, acompanyat amb un formatge semicurat manxec.

Triguem menys a fer una CREP que no pas a fer un entrepà .

crep de baco tomata i formatge by cafateria restaurant +cub girona .jpg

Marida amb  una cervesa artesana com laCarolus
cervesa artesana belga Ambrio braserie Carolus . by restaurant tapes creps +cub Girona.

Albergínia GorgonzolaAlberginia GorgonzolaAlberginia GorgonzolaAlberginia GorgonzolaAlberginia Gorgonzola

Written by +cub. Posted in Creps

Crep d’albergínia, Gorgonzola i farigola

L’albergínia és una verdura especial. A la gent o l’hi agrada molt o no la soporta. Nosaltres la fem escalivada doncs és la manera de fer-la més melosa i dolça. Per a la gent que no li acaba de fer el pes, la combinació amb un formatge Gorgonzola, ajuda a donar-li el contrast idoni. Per sobre li posem un fil d’infusió en oli fred de farigola i així l’hi donem el toc Mediterrani.

crep d alberginia Gorgonzola by cafateria restaurant +cub girona.jpg

Posats a fer contrastos , el seu maridatge es amb unes cerveses artesana com…
cervesa artesana Belga Estivale 75 braserie Rulles  by cafeteria restaurant +cub Girona

Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers

Written by +cub. Posted in Amanides

Amanida de pedrers d’ànec i ceba caramel.litzada amb reducció de módena

 

L’Amanida es tèbia, hem tallat ben petitets i a rodelletes els pedrers d’ànec. Els saltegem amb ceba caramel.litzada i una mica de patata fregida lentament  a temperatura suau. En el plat hi col·loquem un embolcall d’enciam amanit amb oli d’oliva verge i trossets de pa torrat. A sobre l’acompanyament tebi dels pedrers, la ceba i la patata.

 

Espectacular !!! Per mi, de les més bones.

 
Maridatge ideal amb cerveses fortes, negres, triples, especiades…..