• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Empordà’

Carn engrunadaCarn engrunadaCarn engrunadaCarn engrunadaCarn engrunada

Written by +cub. Posted in Creps

Crep de carn de vedella engrunada, ceba, romaní i panses

 

No podia faltar una crep amb un dels nostres menjars estrella, l’hamburguesa casolana que fem al +cub.

Crep amb carn engrunada d’hamburguesa, saltejada amb ceba caramel.litzada i unes miques de panses. Al final s’amaneix amb una infusió freda de romaní feta amb oli d’oliva.

Encara que la gent sigui reticent a menjar panses, penseu que hi posem alguna cua per a que, a part de ser bona, ens ajudi a tots a conservar la memòria. De debó, la pansa al estar saltejada amb la carn i la ceba caramel.litzada, queda hidratada i molt gustosa.

ATREVIU-VOS A TASTAR-LA!

 

crep de carn engrunada ceba i panses amb romani by cafateria restaurant +cub girona.jpg

Marida amb una cervesa artesana com la Orval.
  cervesa artesana Belga trapista Orval. by cafeteria restaurant +cub Girona

Albergínia GorgonzolaAlberginia GorgonzolaAlberginia GorgonzolaAlberginia GorgonzolaAlberginia Gorgonzola

Written by +cub. Posted in Creps

Crep d’albergínia, Gorgonzola i farigola

L’albergínia és una verdura especial. A la gent o l’hi agrada molt o no la soporta. Nosaltres la fem escalivada doncs és la manera de fer-la més melosa i dolça. Per a la gent que no li acaba de fer el pes, la combinació amb un formatge Gorgonzola, ajuda a donar-li el contrast idoni. Per sobre li posem un fil d’infusió en oli fred de farigola i així l’hi donem el toc Mediterrani.

crep d alberginia Gorgonzola by cafateria restaurant +cub girona.jpg

Posats a fer contrastos , el seu maridatge es amb unes cerveses artesana com…
cervesa artesana Belga Estivale 75 braserie Rulles  by cafeteria restaurant +cub Girona

Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers Amanida de pedrers

Written by +cub. Posted in Amanides

Amanida de pedrers d’ànec i ceba caramel.litzada amb reducció de módena

 

L’Amanida es tèbia, hem tallat ben petitets i a rodelletes els pedrers d’ànec. Els saltegem amb ceba caramel.litzada i una mica de patata fregida lentament  a temperatura suau. En el plat hi col·loquem un embolcall d’enciam amanit amb oli d’oliva verge i trossets de pa torrat. A sobre l’acompanyament tebi dels pedrers, la ceba i la patata.

 

Espectacular !!! Per mi, de les més bones.

 
Maridatge ideal amb cerveses fortes, negres, triples, especiades…..