• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Empordà’

Vuitè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Penúltim gdtgirona d’aquest estiu!!

Que us haig d’explicar als que ens seguiu des del primer dia!

Aquesta vegada mitja hora abans no sabíem exactament els que seríem,… reserves d’última hora, anul·lacions de tarda i trucades per reservar a mitja hora de començar!! Però que son aquests imprevistos per nosaltres? Res de res, i un altre cop, varem formar un grup extraordinari i ben maco!

Començàrem la Gastronomia amb les braves que varem seguir de verduretes farcides, un rotllet de pastanaga amb salmó i mascarpone, rotllet de carbassó amb hummus i rotllet de pernil dolç amb ou i maionesa amb un llit d’amanida. Seguidament un carbassó farcit de verdures i un caneló de carbassa, pipes i pernil seguit de la nostra hamburguesa casolana, aquest cop, amb alls tendres!

Un cop sopats ens varem aixecar i varem començar a caminar sense saber on anàvem però direcció a la plaça del Lleó. Tot resguardats per la platanera espectacular que hi ha al vell mig de la plaça, vam descobrir que anàvem al mercat del Lleó! Ens van obrir la porta i varem gaudir de valent contemplant els sotans on antigament havia estat la fàbrica de gel! I ben curiós veure el mercat vuit! Qui no ha estat mai a dins el mercat un dia al matí amb tot aquell va i ve de la gent de les parades i els ciutadans comprant el bo i millor de la nostra terra. Gràcies a en Josep Campmajó i al Mercat del Lleó per endinsar-nos amb les seves explicacions com a President dels comerciants del mercat i gran promotor turístic de la nostre ciutat. Es tant pro-actiu que la meitat de la T de tertúlia ja la varem fer als terrats del mercat.

Finalment varem anar cap al +cub quasi bé a mitja nit! Els pobres treballadors del +cub es mereixen un aplaudiment per estar al peu del canó en aquestes activitats que sense ells no es podrien fer, i que els farem gaudir amb nosaltres l’últim dia, que serà sonat!!!

vols saber mes d’els anteriors? clika aquí vols reservar per el següent

Setè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Setè #GDTgirona! podem dir que ha sigut el top dels #GDTgirona, hem crescut en nombre, vam ser, ni mes ni menys que 37 persones, quan havíem dit al principi que si reuníem 25 persones ja era un èxit!! Que vol dir això; que no podem aturar-nos i hem de donar resposta a la gran acceptació que hi ha d’aquesta activitat, ja estem enllestint les reserves per el 8è #GDTgirona d’aquest dijous 16 d’Agost. Pels que torneu de vacances i pels que les comenceu no us podeu perdre aquest esdeveniment. I penseu que ja estem preparant l’últim  #GDTgirona d’aquesta temporada que serà el 30 d’Agost. En aquest 7è #GDTgirona varem canviar un xic la Gastronomia , començarem amb un llit de cuscús i vegetals amb una tomateta de bombeta farcida de carn i un ou farcit. Això si tot començant amb les braves ja instaurades com a entrant dels #GDTgirona. Seguirem amb un caneló de carbassa i pipes gratinat, una mini hamburguesa amb mongeta verda tendre i una mini crep pizza, tot maridat amb un vinet de la nostre terra, l’Empordà. El Descobriment va ser tb molt i molt xulu i tot pujant per la via Augusta direcció  a la catedral , varem contemplar el carrer dels Manaies i veient la Verge de la Bona Mort que ens fer passar  extramurs fins arribar a l’Església de St. Lluc. On tenen la seu els Manaies de Girona. I amb la sort que en Narcís Reixach ens va ensenyà i explicà tota la historia d’aquest grup tan estimat per tot els gironins. Tot passejant i veient els magnífics vestits I lo ben guardats I organitzat que ho tenen, dona ganes d’apuntar-nos-hi. Tornant tot passejant de tornada per la Via Augusta vam poder gaudir d’un Gintònic, mojito o suc natural tot fent petar la xerrada en la Tertúlia d’aquest 7è #GDTgirona, que va ser un èxit. Gràcies a tots els que vareu venir i especialment a la Rosa Duran que no deixa de sorprendre’ns amb les seves explicacions i el seu saber, en Narcís per guiar-nos i a la Carme Vergès i en Joan per deixar-nos aquest vídeo per la prosperitat.
si vols saber mes de l’anterior clika aquí

si vols reservar clicka AQUÍ

Segon #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Aquest segon #GDTgirona del passat dijous 5 de Juliol ha estat +gdt que el primer. Això va bé, anem millorant!

La G d’aquest segon #GDTgirona van ser unes patates braves servides mentre esperavem l´arribada de tots els participants. Una vegada tots situats a la taula varem començar la Gastronomia amb una bola de meló i pernil d’ànec, carpacció d’ànec amb parmesano Reggiano i un ravioli de salmó amb Mascarpone, maridat amb vi rosat de l’Empordà. Tot seguit varem degustar unes croquetes de bull negre amb festucs i una d’espinacs amb pinyons, una mini hamburguesa amb panses i nous i un dàtil amb bacó, maridat també amb vi negre d’Empordà. Ràpidament varem anar a buscar la D.  El temps es pronunciava amb llampecs i trons…  no podíem perdre temps i ensopegar la pluja de camí al Descobriment!  Aquest cop vam haver d´endinsar-nos cap al CALL JUEU de Girona. La Rosa ens va fer cinc cèntims del que anàvem a descobrir i just davant la porta de la casa va començar una pluja d’estiu de les que en 5 minuts et deixen xop. Un cop a dins, grans explicacions de la Rosa de tot el relacionat amb el llenguatge i les paraules claus del món Jueu; Aquest segon #GDTgirona amb la visita sorpresa d’en l’Antonio, que ens va sorprendre amb les explicacions de les seves vivències sobre tot allò que estavem visitant. Ara, tal i com ja varem dir al primer #GDTgiorna, si voleu saber més… haureu de venir! Finalment, varem enfilar el carrer de la Força avall cap al +cub per acabar amb la T del #GDTgirona degustant un Gin-tònic, Mojito o suc natural amb condiment en funció del gust de cada participant. I com no, gràcies a la Carme i en Joan tenim constància animada de tota la vetllada. Aquí podeu veure un fragment del que va ser! Si vols saber + del primer #GDTgirona clicka aquí

  Et vols apuntar al seguent? clicka aquí  



Hamburguesa Hamburguesa Hamburguesa Hamburguesa Hamburguesa

Written by +cub. Posted in Carn i peix

Hamburguesa de vedella casolana

Ara si, us puc dir que aquest es el nostre fillet, es la nostre creació, es el producte estrella per nosaltres, una hamburguesa de vedella casolana , feta i maridada amb vi, llet, ou, pa, all i julivert… La base es aquesta , l’hamburguesa, però el farcit es ……….  infinit de possibilitats, qualsevol verdura com ceba, porro, albergínia, carbassó, espàrrecs, carbassa, bledes, espinacs, pastanaga, etc…..  I amb fruita seca com pipes, nous, panses, figues, prunes, ametlles , etc…    I altres cosetes o combinacions com bacó, dàtils, tomata, bolets, patata i altres sorpreses que  anireu trobant a mida que vingueu a fer els Plats combinats.

Cerveses CatalanesCerveseries CatalanesCerveseries CatalanesCerveseries CatalanesCerveseries Catalanes

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cada cop + es comença apreciar el producte de proximitat.

 

No és que faci poc temps que es fa cervesa al nostre país però sí que fa relativament poc temps que ens comencem a interessar pel que es fa al costat de casa. Cada vegada hi ha  + gent que havent començat a fer cervesa a petita escala i per a consum propi està llençant-se a crear empreses a les que anomenem “microcerveseries” per poder comercialitzar i donar sortida el seu producte amb totes les garanties.

Les cerveses artesanes catalanes de referència que podeu trobar al +cub són la Moska de Girona i la Popaire de Blanes havent de fer especial menció per l’amistad que ens uneix a l’Atlètica de Banyoles.

Totes elles les podràs comprar al Rebost del MiG i gaudir-les a casa!!
  cervesa artesana Catalana Atletica de Banyoles by cafeteria restaurant +cub Girona ATLÈTICA:  S’ha intentat aconseguir una cervesa fresca i natural, sense que perdi un cos amb contundència amb un post gust suau i que recordi una autèntica cervesa lager tipus pilsen. Cervesa de baixa fermentació (7-8 dies de maceració i 55 dies de maduració). Color groc daurat amb reflexes d’or nou. Cervesa nítida (que anirà en augment mentre descansi a l’ampolla) i brillant. Es poden trobar petites terbolències degut a les mares del llevat, doncs parlem d’una cervesa artesanal i que no ha estat filtrada de manera mecanitzada. Escuma blanca i pesant, consistent i perfumada. Bombolla petita i fina, persistent i continuada. Entrada en boca fresca i agradable, suau, sedosa amb un punt herbaci (herbes de marges mediterrànis). Recorregut ràpid i àgil sense molestar el carbònic, deixant en el seu pas de boca, aquest punt amarg de “La Galena” (tipus de llúpol que precisament dóna l’amargor). Final sec i lleugerament secant, amb un postgust amb records de segona fermentació sense sobrepassar els aromes de fruits secs i retrobant una altra vegada aquestes notes de petita amargor.   Cervesa artesana catalana Cerveseria Moska restaurant Girona    cervesa artesana Catalana  braserie Popaire by cafeteria restaurant +cub Girona
Altres  Catalanes que no són de la província de Girona però que també de mica en mica les anem introduïnt.
cervesa artesana Catalana Pura pale braserie Ales dagullons by cafeteria restaurant +cub Girona cervesa artesana Catalana Dalmoru braserie Ales dagullons by cafeteria restaurant +cub Girona
Ideal per acompanyar amb una amanida o un crep de la carta