• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Empordà’

Marató 2012

Written by +cub. Posted in el teu +cub

El Diumenge 16 de Decembre.

El +cub tambè va participar col·laborant amb la Marató de TV3!!

Sí sí!! I ho varem fer amb la nostra humil aportació en l’activitat que es fer a Vilablareix amb el CTTVilablareix.

Vine i gaudeix d’un matí divertit i solidari. Participa en el torneig o simplement juga amb els teus amics al ping pong o al mini ping pong.

Us hi esperem a tots.

Dia: diumenge 16 de desembre de 2012 Lloc: pavelló municipal de Vilablareix Hora: a partir de les 9 del matí i fins les 13 h Inscripcions: www.cttvilablareix.cat o el mateix dia (fins les 9.30 h)

La nostra aportació són aquests premis:

premi suc natural fruita participant +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportació

PER CADA PARTICIPANT QUE COMPRI LA SAMARRETA DE LA MARATÓ.

I els guanyadors de les diferents categories:

premi sopar +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportaciópremi tapes d'autor +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportació

premi berenar +cub marató TV3 activitats nadal hivern restaurant Girona Vilablareix solideritat aportació

Cartell marató TV3 2012 activitats Vilablareix

DONACIONS

Firatast 2012

Written by +cub. Posted in el teu +cub

18a edició FIRATAST GIRONA’12

  vidio reportatge de Firatast 2012 per gentilesa de Forquilla Gironina: en el vidio  de 5:17 a 6:37 sortim nosaltres  

Nosaltres aquest Firatast d’enguany hem portat de menjar entre d’altres coses:

Festival d’olives , Pa de Girona amb oli d’oliva, Seitó marinat a casa, mel de diferents varietats amb condiments i el Coulant fàcil.

I de beure entre d’altres:

Sortidors de cervesa artesana Moska de Girona, Cava Mont Ferrant, cafe Gironí i infusions de Ratafia.
Firatast 2012 es converteix durant quatre dies amb el menjador més gran de les comarques gironines, amb un ventall de gairebé 400 tastets per escollir.

Prop d’uns 70 estands han ofert la més àmplia varietat de productes, plats elaborats, vins, caves i còctels d’arreu de Catalunya i d’altres punts geogràfics com Andorra, Cuba, Marroc, Astúries i Mallorca.

FIRATAST GIRONA’12, fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast, es consolida com la fira d’aquesta tipologia més activa, popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

Enguany la fira ha arribat a la seva 18a. edició, i per celebrar aquesta majoria d’edat.

Gràcies per venir a tots!!!!

TBEX 12 Europe

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Aprofitant la segona Mostra i Concurs Destapa’t Girona(20 de setembre – 7 d’Octubre) i que la ciutat de Girona rep el primer congrès TBEX on es reuniran els millors bloggers d’Europa, Estats Units i de la resta del món, hem fet unes tapes i uns menús especials per aquesta ocasió. Esperem que us agradin i vingueu a gaudir-los amb nosaltres.

To celebrate the second Destapa’t Girona Exhibition and Competition being held from 20 September to 1 October, and the city of Girona hosting the first TBEX Congress, bringing together the best bloggers in Europe, the US and the rest of the world, we’ve created some special tapas and menus just for the occasion. They’re made for you to enjoy – come and try them with us.

 Menú TBEX  –  TBEX Menu

Aperitiu – Aperitif:
Carpaccio de magret d’ànec a la brasa amb reducció de peres al vi.
Grilled duck breast carpaccio with pears in wine reduction.
Emtrant – Starters:
Amanideta de formatge fresc de cabra amb reducció de maduixa.
Fresh goat’s cheese salad with strawberry reduction.
Carbassó farcit d’escalivada amb anxova.
Courgette stuffed with Catalanescalivada (roasted skinned vegetables) and anchovy.
Croqueta casolana de bull negre i festucs.
Home-made croquettes with black sausage and pistachios.
Segons – Mains:
Mini hamburguesa amb oli d’herbes del mediterrani.
Mini hamburger with Mediterranean herb oil.
Caneló de galta de porc guisada.
Stewed pork-cheek canneloni.
Carpaccio de peus de porc amb all i julivert.
Pig’s trotter carpaccio with garlic and parsley.
Postre – Dessert:
Iogurt artesà amb coulis de la Senyera
Home-made yoghurt with Catalan flag coulis.
Beure – Drinks
Moska de Girona: rossa, torrada, negre o de poma
Girona Moska beer: lager, dark, black or apple-flavoured.
cafè – Coffee
25,00 €

Desè i últim #GDTgirona 2102

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Gràcies.

No podem començar amb cap +paraula.

Gràcies a totes les persones que han vingut els dijous i han confiat amb la nostra iniciativa d’estiu.

Gràcies a tots els retweets i fotos penjades a l’instagram amb el #GDTgirona i a totes les persones que ens han ajudat a fer difusió a les xarxes socials.

Gràcies al personal del +cub per ser tan professional i donar tot el possible perquè l’iniciativa hagi tingut tant d’èxit.

Gràcies en Joan per donar-nos l’espurna necessària per trobar quelcom que fer aquests dijous d’estiu.

Gràcies a la Carme Verges per deixar-nos tan ben retratats i filmats en cada una de les 10 edicions del #GDTgirona 2012. A la fi, sinó fos per ella, això hagués passat i l’haguéssim oblidat; ara en tenim constància, al record de cada participant i a la nostra web www.mescub.cat.

Gràcies a la Rosa Duran per ajudar-me a creure-hi, i posar de la seva part perquè es fes possible el trinomi GDT donant el seu toc als descobriments que hem aconseguit fer, i, com no, donar-li gràcies per enriquir-nos en el coneixement de la nostra ciutat.

Gràcies als meus pares per donar-me seguretat i recolzament logístic amb tot allò que faig.

I com no….

Mil gràcies a la Maria per estar al meu costat, sense ella …..

ho faríem …..  Però de ben segur que no ho faríem tant Be!

Només dir que a la web trobareu breus explicacions sobre el que hem anat fent aquests 10 #GDTgirona, i com dic a vegades si voleu saber + ….  Haver vingut!!

Espero que això serveixi de motivació perquè en les properes activitats, se us treguin les mandres i les vergonyes, i participeu amb tots nosaltres d’aquests esdeveniments únics, innovadors i divertits que fem al +cub [i no us passi com a la majoria que una vegada ho proven, veuen que havien d’haver començat abans].

L’idea és fer activitats els dijous al vespre per trencar la monotonia de la setmana laboral o estudiantil que tingui cada un. Ànims a tots i esperem veure-us ben aviat a partir de l’octubre.

Jordi Armengol +cub Aquí teniu la mostra de les imatges que han penjat els participants a l’Instagram amb el #GDTgirona

Novè #GDTgirona

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Finalment hem fet l’últim #GDTgirona en format normal i hem complert l’expectativa d’omplir cada dijous nit d’aquest estiu 2012 durant els mesos de Juliol i Agost. Primer us explicarem com va anar aquest, que tot s’ha de dir, per ser l’últim amb format normal, el varem retocar afegint una lletra: G de gastronomia D de descobriment T de tertúlia I… F de futbol, perquè vam incloure el partit d’anada entre el Barça vers Madrid. El Descobriment va ser molt enriquidor i, tal i com va dir la Rosa, varem tancar el cercle dels descobriments #GDTgirona doncs  en el primer varem explicar el pla Perpinyà i vam visitar l’últim pis de la torre Catalunya (el Bolet tal com es coneix popularment) i aquesta setmana hem visitat el primer pis del Bolet, el Diari de Girona!! Era tard i no hi havien gaires redactors treballant però al haver-hi el partit encara quedava la gent d’esports i la gent de correcció. És molt interessant veure on es gesten les noticies que cada dia llegim en paper al quiosc o a casa si en som subscriptors. La visita va ser curta però intensa, ja que força gent estava un xic nerviosa per agafar posicions davant la pantalla i veure el partit mentre fèiem el Gintònic o el mojito. Que us puc dir! Ja estem ansiosos perque arribi el dijous 30 d’Agost per què aquest sí que serà l’últim! I quin últim! Us tenim preparat un #GDTgirona únic i, no us enganyarem, s’està apuntant molta gent, tanta que tancarem el +cub i només farem #GDTgirona. Us hi esperem!

Aqui teniu la mostre visual d’aquest 9è #GDTgirona

Voleu veure l’anterior clika aquí

Vols saber + sobre els GDT i com reservar o veure imatges dels anteriors clika