Posts Tagged ‘Cervesa’
Brew DogBrew DogBrew DogBrew DogBrew Dog
Cervesa artesana Brew Dog
La història d’aquesta cerveseria escocesa comença als focs de casa, on els seus dos fundadors elaboraven cervesa per el delit dels seus amics. La forta imaginació, seguit d’interpretacions d’estils de cervesa extrema, sumat a campanyes de publicitat més que encertades, situen aquesta fàbrica de cervesa artesana en el top ten de cerveseries europees.

Punk IPA
D’alta fermentació i d’estil indian pale ale. De color pàl·lida una mica taronjada, aroma a fruita tropical combinada amb tocs de cereals, extra llupolada, fan d’aquesta IPA una de les millors interpretacions de l’estil.

Trashy Blonde
D’alta fermentació, cervesa d’influència belga, de poca graduació i molt ben equilibrada. Amb tocs característics de llevats belgues i sabor a plàtan i clau.

Hardcore IPA
D’alta fermentació, d’estil Imperial IPA. Color coure, carbonatació lleugera i agradable, tot un monstre d’aromes i sabors, tan de maltes com de llúpols. Altament recomanada. Per a paladars entrenats en aquests estils.

5 am
D’alta fermentació, d’estil Amber Ale. Color rubí vermellós, bona retenció d’espuma, bombolla lleugera, poca graduació, molt llupolada, no acord amb l’estil, però excel·lent interpretació.
aquesta cerveseria te altres cerveses:


El maridatge ideal per aquestes cerveses artesanes seria una de les nostres tapes.
Als nostres clients que els hi ha agradat aquestes cerveses, ens recomanen aquestes altres:


Atlètica de Banyoles
WestmalleWestmalleWestmalleWestmalleWestmalle
cerveseria artesana belga westmalle
Una de les abadies Trapistes més reconegudes i més consumides a Bèlgica. Elaboren tres estils, però només dos són per a l’exportació. El darrer només es consumeix a la perifèria de l’abadia i en comptats bars del país.
Triple
Cervesa Trapenca, d’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. De color daurada, bastant seca, d’amargor equilibrat i sabors a fruites i herbes. Cervesa de forta graduació molt consumida a Bèlgica.

Doble
Cervesa Trapenca, d’alta fermentació i segona fermentació en ampolla. D’aroma afruitat i a caramel i sabor lleugerament dolç, és una cervesa robusta i amb molta personalitat. Tot un clàssic de cervesa trapenca fosca.
El maridatge ideal per acompanyar aquesta cervesa trapista seria:



Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres:

ChimayChimayChimayChimayChimay
Cervesa artesana Trapista Belga Chimay
La abadia d’Scourmont es la fabrica de cerveses amb segell Trapist més consumida al món i la que sense dubte té més producció. La seves tres cerveses d’abadia són referents inicials per a molts aficionats.


Vermella
Cervesa Trapenca d’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Aroma a préssec i a fruites, de color marró fosc coronada en copa per una escuma cremosa. En boca combina amargor amb una sedosa i fresca sensació dolça.


Blanca
Cervesa Trapenca d’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. D’estil Triple, de color daurada, ben equilibrada sec/ amarg/ malta, amb aroma a moscatell i panses.


Blava
Cervesa Trapenca d’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. De color fosc, aroma a malta torrada i llevats, amb un toc floral i al mateix temps a caramel, lleugerament dolça en boca. Batejada com la Grand Reserve.
El maridatge ideal per aquestes cerveses seria un d’aquests menjars


Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres:

RochefortRochefortRochefortRochefortRochefort
Cervesa artesana trapista Rochefort
L’ abadia/ cerveseria de Saint-Remy, amb segell trapista, elabora les cotitzades cerveses Rochefort, una de les cerveses més preuades del món en aquests estils.

6
Cervesa Trapenca elaborada pels mateixos monjos a l’Abadia de Notre Dam de Saint-Remy (a prop del municipi de Rochefort, Bèlgica). La més suau de les fabricades dins de l’abadia. De color coure, amb tons lleugerament vermells; aromes a espècies i un accentuat gust afruitat.

8
Cervesa Trapenca elaborada pels mateixos monjos a l’Abadia de Notre Dam de Saint-Remy (a prop del municipi de Rochefort, Bèlgica). De color vermell molt marcat, ens ofereix una gama d’aromes molt àmplia, tan a maltes com a llevats. De sabor a fruites madures. Paladar pronunciat i complexa

10
Cervesa Trapenca elaborada pels mateixos monjos a l’Abadia de Notre Dam de Saint-Remy (a prop del municipi de Rochefort, Bèlgica). De tints càlids, de colors que van del vermell al marró profund; amb multitud de gustos a fruites, predominantment figues i fins i tot peres madures i plàtans. Mística, misteriosa, dissimula molt el seu contingut d’alcohol.
El maridatge ideal per aquestes cerveses seria un dels nostres menjars



