• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘cervesa artesana catalana’

GDTgirona 4ª edició

Written by +cub. Posted in Events, el teu +cub

GDTGirona

  Gastronomia, Descobriment i Tertúlia en majúscules al +cub

El proper 9 de juliol comencem la quarta edició dels sopars de descoberta cultural al restaurant +Cub de Girona 

Amb la tornada de l’estiu arriba la quarta edició d’un conjunt de trobades que organitza el restaurant +Cub per satisfer els paladars i les ments més exigents. Un GDT fusiona cuina catalana de proximitat amb una visita nocturna i inesperada a algun espai emblemàtic de la ciutat, que s’obre exclusivament per als participants de l’activitat i, la conversa, inevitablement, sorgeix per sí sola entre tota la gent que ve a gaudir d’una experiència irrepetible.

GIRONA10 2015

Written by +cub. Posted in el teu +cub

GIRONA10, VERMUT 10 i BERENAR 10

Arriva la quarta edició del GIRONA10, un esdeveniment de AHTRG l’Associació d’Hostaleria Turisme i Restauració de Girona. Un esdeveniment que cada any any agafa mes volada i que aquest any porta moltes novetats.

I com no!  el +cub no podia faltar a l’edició del GIRONA10 d’enguany.Aquest any amb la novetat del Vermut10.

CONCURS #mesfires de Girona 2013

Written by +cub. Posted in el teu +cub

Guanyadors 

Concurs Instagram Fires de Girona 13

Ja tenim aquí unes noves Fires de Girona i amb elles, la ciutat s’engalana de Festa Major! Ens trobem dins el barri vell al costat de Plaça Catalunya. Envoltats d’activitats per petits i grans, nosaltres estarem allà per donar-vos els beures i el menjar que ens agrada servir-vos: sucs naturals, canya de barril artesà Moska de Girona, cafè de temporada, tapes, creps, hamburgueses i un munt de coses +. Un cop +, ens agrada interactuar amb tots vosaltres motiu pel qual farem el Concurs #mesfires per a que ens ensenyeu que són les Fires per vosaltres i tot el que les envolta: atraccions, menjars, tradicions, paradetes, gent, música, ambient, i perquè no, la família i els somriures que ens donen. Ja sabem que la ciutat s’emplena de concursos i tothom està endinsant-se en el món de les noves tecnologies i les xarxes socials, però també sabeu que nosaltres ja en fa algun d’any que fem concursets i trobades 2.0, així que us animen a que no decaigueu i seguiu compartint les vostres vivències 2.0. amb nosaltres.

MeetFunSpeak Activitat

Written by +cub. Posted in Events, el teu +cub

El passat dijous 25 d’abril us vam presentar el nou projecte MEETFUNSPEAK al +cub.

meetfunspeak ddo +cub

Va ser un èxit! En un principi havíem de ser 4 i “el cabo”, però al final varem ser 16 persones!! Totes assentades a la mateixa taula degustant tapes d’autor maridades per cervesa Moska de Girona i vi blanc DOEmpordà. No obstant, al final del sopar també varem obrir una ampolla de cervesa artesana Belga St. Feuillien Triple de 300cl… sí sí… 3L de cervesa artesana!! Però és que l’ocasió valia la pena.    

Estic molt content pq  va ser un èxit i la gent va quedar molt contenta. A veure si ens entenem….