• Events

  • 1 Qui som terrassa 1 panoramica restaurant +cub Girona

  • 5 esmorzars cafeteria  restaurant +cub Girona
  • 4 tapes d'autor restaurant +cub Girona
  • 7 plat combinat reserves internet restaurant +cub Girona
  • 6 Rebost del MIG botiga productes proximitat km0 Made in Girona restaurant +cub Girona
  • 3 cerveses artesanes restaurant +cub Girona
  • 2 logos i curiositats premis clients fidelitat restaurant +cub Girona

Posts Tagged ‘Belgium’

StruiseStruiseStruiseStruiseStruise

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cervesa artesana Belga Struise

 

Una de les millors fàbriques de cervesa belga i europea, amb una varietat i una ambició: fer cerveses complexes d’altíssima qualitat.

    cervesa artesana Belga Pannepot 2010 braserie Struise. by cafeteria restaurant +cub Girona

Pannepot

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla, no filtrada i no pasteuritzada. De color marró fosc i bona retenció d’espuma. Sabors complexos que van del caramel, cafè, licor, passant per herbes i fruites vermelles.

cervesa artesana Belga Black Albert braserie Struise. by cafeteria restaurant +cub Girona

Black Albert

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla, no filtrada i no pasteuritzada. Extraordinària Royal Belgian Imperial Stout, de color completament negra, espuma densa, cremosa i persistent. Amb una gamma de sabors del moca, al xocolata i regalèssia. Forta graduació.

Cervesa artesana belga braserie Struise cuve delphine  restaurant Girona

Cuvée Delphin

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla, no filtrada i no pasteuritzada. Segona creació tenint com a base Black Albert. La Cuveé Delphin és Black Albert envellida en barrica de Bourbon “Four Roses”.

El maridatge ideal per aquestes cerveses seria un dels nostres menjars
amanida tebia pedrers d anec ceba i patata 2 by cafateria restaurant +cub girona.jpg  crep de carn engrunada ceba i panses amb romani by cafateria restaurant +cub girona.jpg  
Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquesta altra
Cervesa artesana belga trapista braserie Rochefort 10 restaurant Girona

ChouffeChouffeChouffeChouffeChouffe

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cervesa artesana Belga Chouffe

 

La Brasserie d’Achouffe va aconseguir l’èxit absolut a principis dels anys 80 i aviat es van convertir en referents de la nova escena de microcerveseries sorgides a Bèlgica en aquella època, herència de la qual, beuen molts dels nous elaboradors actuals.

  posavas cervesa artesana Belga blonde braserie Chouffe by cafeteria restaurant +cub Girona copa cervesa artesana Belga braserie Chouffe by cafeteria restaurant +cub Girona

La Chouffe

D’alta fermentació i segona fermentació en ampolla. Cervesa rossa forta, amb un lleuger sabor a llúpol i fruita molt atractiu. Especiada amb coriandre.

posavas cervesa artesana Belga Mc blonde braserie Chouffe by cafeteria restaurant +cub GironaCervesa artesana belga braserie Chouffe doble IPA  restaurant Girona

Mc Chouffe

D’alta fermentació i segona fermentació en ampolla. Cervesa negra forta. Amb aromes i sabor a caramel i malta torrada.

posavas cervesa artesana Belga doble IPA braserie Chouffe by cafeteria restaurant +cub GironaCervesa artesana belga braserie Chouffe doble IPA  restaurant Girona

Chouffe Houblond

D’alta fermentació i segona fermentació en ampolla. Inicialment elaborada pel mercat d’USA, aquesta complexa cervesa és caracteritza per tenir trets d’una cervesa Triple però amb quotes de llúpol superiors a l’estil.

El maridatge ideal per aquestes cerveses seria una de les nostres tapes.
tapa d autor pebrot del padron by cafateria restaurant +cub girona .jpg

BinchoiseBinchoiseBinchoiseBinchoiseBinchoise

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cervesa artesana Belga Binchoise

 

La Brasserie La Binchoise és una fàbrica de cervesa artesana ubicada al poble medieval de Binche. Elabora especialitats belgues d’alta fermentació segons mètodes tradicionals.

    copa cervesa artesana Belga la Belga braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

La Belga

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Elaborada per La Binchoise exclusivament per La Maison Belge. És una cervesa tradicional rossa – ambarina, profunda, rodona y plena, molt ben equilibrada. Aroma molt floral, l’entrada en boca és seca i amarga amb molt sabor a malta i a fruites. Aromatitzada amb coriandre.

Cervesa artesana belga braserie Binchoise Blonde restaurant Girona

copa calze cervesa artesana Belga braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Blonde

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa rossa tipus Belgian Pale Ale, aromatitzada a base de llúpol, coriandre i pell de taronja. És una cervesa daurada, amb un final sec i picant molt agradable i refrescant.

Cervesa artesana belga braserie Binchoise brune restaurant Girona

copa cervesa artesana Belga Belge braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Brune

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa negra tipus Abadia, vigorosa, rústica i plena de caràcter, digestiva i ben equilibrada. De color fosc, textura cremosa i lleugerament picant al final.

cervesa artesana Belga triple braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Triple

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. De color daurat característic en l’estil, carbonatació alta, aroma a malta i espècies, ben equilibrada. Final lleugerament amarg i sec.

cervesa artesana Belga Biere des Ours  braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona posavas cervesa artesana Belga Biere des Ours  braserie Binchoise by cafeteria restaurant +cub Girona

Biere des Ours

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. L’originalitat de “la dels ossos” prové de la incorporació de la mel abans de la fermentació. Aquesta mel aporta suavitat i uns aromes concrets i peculiars, alhora li dona  un sabor vigorós i  profund. És una cervesa forta, agradable i molt ben equilibrada.

Cervesa artesana Belga Binchoise noel

Special Noël

Aromatitzada a base de pell de taronja, canyella i coriandre, de color àmbar o castany, és una cervesa profunda, amb molt de caràcter, per a degustar amb calma, de sabor ferm i molt intens, amb un final sec i amarg perfectament equilibrats. Maridatge ideal: aperitius varis, conserves selectes. Medalla d’Or en el Campionat Mundial de Cervesa 2003 i 2006. 

El maridatge ideal per aquestes cerveses seria una de les nostres menjars
amanida Catalana amb embotits de pages by cafateria restaurant +cub girona.jpg  crep de tres formatges gartinada panoramica 2 by cafateria restaurant +cub girona.jpg  
Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres
posavas gris cervesa artesana Belga de badia braserie Val Dieu by cafeteria restaurant +cub Girona  posavas cervesa artesana belga braserie St Bernardus.  by restaurant tapes creps +cub Girona  posavas cervesa artesana belga braserie Carolus . by restaurant tapes creps +cub Girona

LindemansLindemansLindemansLindemansLindemans

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cerveseria artesana Belga Lindemans

 

La Brasserie Lindemans elabora cerveses de fermentació espontània des del 1930, segons la més pura tradició belga d’aquests estils. El Làmbic  es fa segons una antiga recepta usant maltes, blat llúpol. La fermentació espontània es fa a partir dels llevats salvatges captats en l’aire i posteriorment madurats en barrils de roure.

 

Cervesa artesana belga braserie Lindemans Kriek restaurant GironaKriek

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de cireres, que es barreja amb el most (Lambic). Té un color vermell, lleugerament tèrbol i la seva espuma és tènuement rosada, carbonatació alta i gust a Lambic amb cireres.

Cervesa artesana belga braserie Lindemans framboise  restaurant GironaFramboise

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de gerds, que es barreja amb el most (Lambic). Té un color vermell, lleugerament tèrbol i la seva espuma és tènuement rosada, carbonatació alta i gust a Lambic amb gerds.

Cervesa artesana belga braserie Lindemans pecheresse restaurant GironaPecheresse

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de préssec, que es barreja amb el most (Lambic). De color taronja- daurat, amb una escuma blanca, de sabor extremadament suau i molt fàcil de beure.

Cervesa artesana belga braserie Lindemans apple restaurant GironaApple

Cervesa de fermentació espontània i amb maduració progressiva en barrils de roure (entre 6-18 mesos). S’utilitza suc 100% fresc de poma, que es barreja amb el most (Lambic). De color daurat, amb una escuma blanca, de sabor suau i molt refrescant.

Declarada la Brasserie Lindemans (1996-1997) una de les deu millors fàbriques de cervesa del món.

       
El maridatge ideal per aquestes cerveses seria un d’aquests menjars
carn de pages enfilall conill restaurant Girona   crep de sobrassada mel i formatge llarg by cafateria restaurant +cub girona .jpg
Als nostres clients que els hi ha agradat aquesta cervesa, ens recomanen aquestes altres:
cervesa artesana Catalana poma braserie Moska by cafeteria restaurant +cub Girona

CaracoleCaracoleCaracoleCaracoleCaracole

Written by +cub. Posted in Cerveseries artesanes

Cerveseria artesana Belga Caracole

 

Antiga fàbrica de cervesa artesanal belga, restaurada al 1994 però mantenint tota l’essència de l’antiga fàbrica. Actualment encara s’elabora cervesa amb els tancs de coure escalfats amb foc de llenya. Això fa de la Brasserie Caracole una de les més antigues i la última d’Europa en escalfar mosts de cervesa en foc de llenya.

Caracole

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa especial del tipus Amber Ale. De color àmbar, una mica tèrbola, coronada amb una espuma blanca i densa en copa; d’aroma particular, amb sabors a fruites, sobretot taronja. Combina el dolç i l’amarg de forma harmònica, amb un final lleugerament picant. Cervesa artesana belga braserie Caracole ambre restaurant Girona    posavas cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona (1)     cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona

Saxo

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa rossa forta, de sabor complexa i seductor, conjuga a la perfecció el dolç i l’amarg, amb notes que van del plàtan a les cireres fresques amb tocs d’espècies. En copa és d’un color daurat, lleugerament tèrbola i una gasificació molt correcte. cervesa artesana Belga Saxo braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona posavas cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona    posavas cervesa artesana Belga Saxo braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona      posavas cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona

Troublette Bio

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa de blat del tipus Belgian Wit, complexa, de color pàl·lid i totalment opac. Espuma blanca i corona generosa, molt persistent en copa. Amb múltiples aromes que van del mango, a la poma, passant per fruites cítriques. Sabor a blat i llevats, amb un final sec. Molt diferent a les blanques amb més comercialització  cervesa artesana Belga troublette braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona posavas cervesa artesana Belga troublette braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona       copa cervesa artesana Belga troublette braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona   posavas cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona

Nostradamus

D’alta fermentació i una segona fermentació en ampolla. Cervesa negra, amb sabors que van del moca al xocolata, passant per la regalèssia, amb un lleuger aroma a vi d’Oporto, més aviat dolça i complexa. Extraordinària cervesa.  cervesa artesana Belga Nostradamus braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Gironaposavas cervesa artesana Belga Nostradamus braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona     posavas cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona     posavas cervesa artesana Belga braserie Caracole by cafeteria restaurant +cub Girona  
El maridatge ideal per aquestes cerveses seria una de les nostres tapes
amanida formatge fresc de cabra vinagreta maduixa fruita seca by cafateria restaurant +cub girona.jpg   crep de carbasso panses nous i formatge by cafateria restaurant +cub girona.jpg    tapa d autor llenga de vedella all i julivert amb tomata by cafateria restaurant +cub Girona .jpg  
Als nostres clients que els hi ha agradat aquestes cerveses, ens recomanen aquestes altres
cervesa artesana Belga  braserie Witkap by cafeteria restaurant +cub Girona   cervesa artesana Belga braserie  Val Dieu  by cafeteria restaurant +cub Girona